Τα Med Spa Athens στηρίζουν το Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

1
1194

Τα Med Spa Athens στηρίζουν το Σύλλογο «Άλμα Ζωής».

Τα Med Spa Athens, ως υποστηρικτής του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», πραγματοποιούν εορταστική online καμπάνια μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, www.facebook.com/athensmedspa, με στόχο την ενίσχυση του έργου του.

Συγκεκριμένα, για κάθε like ή καταχώριση χριστουγεννιάτικης κάρτας, ευχής ή σχολίου που θα πραγματοποιούνται στη σελίδα τους στο Facebook από τις 11/12/12 έως τις 11/1/13, τα Med Spa Athens προσφέρουν 0,50€ στο Σύλλογο, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ιδρύθηκε πριν από 24 χρόνια από γυναίκες με καρκίνο του μαστού, με στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που έχουν νοσήσει και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων γυναικών κάθε ηλικίας σχετικά με τη νόσο και τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης αυτής (www.almazois.gr και www.facebook.com/almazois).

Η ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς που έχουν αναπτύξει τα Med Spa Athens με πρωτοβουλία της διευθύντριας, Εύης Αναστασίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα των Med Spa Athens στο Facebook www.facebook.com/athensmedspa.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ καλή κίνηση!
    Αν θέλεις πέρνα μια βολτίτσα και από το δικό μου blog, αυτές τις μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός με limited edition προϊόντα από τα αγαπημένα the Body Shop. http://ginaikologies.blogspot.gr/
    Φιλάκια!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.