Ορός προσώπου&λαιμού με ρετινόλη και βιταμίνη C

0
403

Εξαιρετικός ορός με ελαφριά υφή, απλώνεται και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί μόνος του, πριν ή μετά από άλλο ορό (για χρήση layring) ή να ακολουθήσει χρήση δερμοκαλλυντικής κρέμας.

Ο ορός Retinoid C Serum από τη σειρά Elements της επαγγελματικής ελληνικής εταιρείας Juliette Armand είναι ιδανικός για χρήση σε μάτια-πρόσωπο-λαιμό και ντεκολτέ.

Βελτιώνει την εμφάνιση και την ποιότητα της επιδερμίδας με λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μελάγχρωση και λεκέδες, ενισχύοντας τη φωτεινότητα και την ομοιομορφία της.

Μειώνει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, εξουδετερώνει τη δράση των ελευθέρων ριζών και προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, βελτιώνει την τραχύτητα, τις ατέλειες και την υφή της επιδερμίδας.

Οι δυσχρωμίες και οι κηλίδες μειώνονται, προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο, φωτεινή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Περιέχει ρετινόλη (retinoid 1%) και βιταμίνη C (ascorbic acid), βιταμίνη Ε και καστορέλαιο το οποίο δεν είναι λιπαρής υφής.

Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε τόσο το πρωί και να ακολουθήσει προϊόν με SPF και βεβαίως το βράδυ σε καθημερινή βάση για 6 μήνες περίπου (ιδανικά Οκτώβριο με Μάρτιο όπου και η ηλιοφάνεια δεν είναι ακόμη τόσο έντονη).

Μετά τις πρώτες εβδομάδες θα αρχίσετε να βλέπετε σταδιακά διαφορά και λάμψη στην επιδερμίδα σας και σίγουρα θα γίνει από τα αγαπημένα σας προϊόντα καθημερινής περιποίησης ανεξαρτήτως τι τύπο επιδερμίδας έχετε και σε τι κατάσταση βρίσκεται…

Ιδανική για κάθε ηλικία από 18-20 ετών…

H συσκευασία είναι σε γυάλινο μπουκάλι με δοσομετρητή στα 20ml. Συμφέρει και οικονομικά μιας και το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτει πολλές περιοχές!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.