Πολύχρωμα μαλλιά από την Directions

153
22491

Πολύχρωμα μαλλιά, σε όποια απόχρωση εσείς επιθυμείτε από τη Βρετανική La Riché και την (brand name) Directions.

Η συγκεκριμένες βαφές είναι ημιμόνιμες, δηλαδή η διάρκεια τους είναι περιορισμένου χρόνου μιας και μετά από κάθε λούσιμο χάνουν μέρος του χρώματος και της λάμψης τους.

Χρησιμοποιούνται σε λουσμένα και καλά σκουπισμένα μαλλιά-όχι σε στεγνά-και καλά χτενισμένα, με τη χρήση γαντιών και πινέλου (όπως οι κλασσικές βαφές μαλλιών, προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο ή πλαστικό σκουφάκι μιας και η επιπλέον θερμότητα βοηθά τις χρωστικές τις βαφής να εισχωρήσουν/παραμείνουν στην τρίχα λίγο παραπάνω).

Προσοχή, οι βαφές δε χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με οξυζενέ ή άλλου είδους χημικό για τη βαφή/ξάνοιγμα των μαλλιών. Μπορείτε όμως να τις χρησιμοποιήσετε σε μαλλιά που ήδη έχουν υποστεί επεξεργασία ξανοίγματος του χρώματος.

Ο χρόνος παραμονής είναι από 15′-30’…αλλά και παραπάνω!

Το κάθε κουτί (βάζο) με χρώμα είναι στα 88 ml.

153 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπαρχουν ακομα οι βαφες στο καταστημα στην θεμιστοκλεους??

  2. Δε γνωρίζω, πριν από κανά χρόνο πάντως το κατάστημα μετακόμισε στην άλλη πλευρά της οδού Θεμιστοκλέους και λίγο πιο κάτω(μετά την Κωλλέτη), πιστεύω πως τις έχει διότι με αυτές δούλευε πάρα πολύ. Αν πάτε, παρακαλώ ενημερώστε μας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.