Αποσμητικό spray σώματος με άρωμα καλλυντικής κρέμας

0
577

Χρόνια τώρα ψάχνω προϊόντα με αποσμητική και ενίοτε με αντιιδρωτική δράση για καθημερινή χρήση.

Απολύτως κανένα δε μου αρέσει σε άρωμα (αναφέρομαι μόνο στα προϊόντα που πωλούνται στα super markets και σε καταστήματα καλλυντικών ευρείας κατανάλωσης).

Κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα ή χρησιμοποιώ έχουν εν μέρει καταργηθεί ή αλλάξει όσον αφορά τη σύσταση ή και το άρωμα οπότε αναγκαστικά άρχισα να χρησιμοποιώ ακριβότερα (συνήθως από φαρμακεία).

Πάρα πολλές φορές έχω αγοράσει αποσμητικό και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ή το έχω χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά και μετά το έχω χαρίσει…

Επειδή λοιπόν δεν είχα πραγματικά να χάσω τίποτε και μιας και τα πέτυχα σε αρκετά καλή τιμή λόγω προσφορών σε super markets είπα να δοκιμάσω το brand Fa το οποίο είχα δεκαετίες ολόκληρες να αγοράσω αρχικά σε σαπούνι και μετά σε αφρόλουτρο.

Το Fresh (invisible) αν και αρχικά δίστασα να το επιλέξω γιατί θεώρησα πως θα έχει έντονο άρωμα μιας και αναγράφεται πάνω πως θυμίζει το κλασσικό “Lily of the Valley” είπα να το δοκιμάσω και μου θύμισε μυρωδιά κλασσικής καλλυντικής κρέμας προσώπου από τη δεκαετία του 1980!

Δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι vegan. (150ml)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.