Εορταστικές προσφορές Med Spa Athens

0
836

Ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας Med Spa Athens και φέτος τις γιορτές χαρίζει πλούσια δώρα, διπλασιάζοντας τις αγορές σας σε όλες τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, αγοράζοντας δωροεπιταγές με ποσό της επιλογής σας, τα Med Spa Athens σας κάνουν δώρο υπηρεσίες ίσης αξίας. Επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα θεραπειών υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών για το πρόσωπο, το σώμα, καθώς και υπηρεσίες σπα και laser, οι επισκέπτες των Med Spa Athens θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μοναδικά δώρα για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με μία μόνο αγορά.

Για μια ακόμη  χρονιά, τα Med Spa Athens προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν άριστη περιποίηση και φροντίδα, αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο, χαλαρό και χαρούμενο εαυτό τους μέσα στις γιορτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Med Spa Athens Πατησίων 81 & Χέυδεν, Αθήνα, στο τηλέφωνο 2108234234.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.