Νιασιναμίδη… μία πολύ γνωστή “ουσία” που έχει επανέλθει στον χώρο της κοσμετολογίας δυναμικά!

0
775

Η πλέον στο ευρύ κοινό γνωστή Νιασιναμίδη ή βιταμίνη Β3 έχει μπει για τα καλά σε διάφορους τύπους δερμοκαλλυντικών και όχι μόνο.

Εκτός από ορούς (serums), κρέμες κ.α την συναντάμε και σε προϊόντα για τα μαλλιά όπως λόγου χάρη σαμπουάν,μάσκες κ.α.

Σε ένα παλαιό άρθρο μου από το 2009 μπορείτε να μάθετε κάποια πράγματα για τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β και αν κοιτάξετε την επομένη φορά πιο προσεκτικά τη σύσταση του δερμοκαλλυντικού που θα αγοράσετε – πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποια μέσα σε αυτό…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.