Καλοκαιρινός διαγωνισμός με SPF!

0
3713

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πολλοί από μας είμαστε σε διαδικασία θερινών μπάνιων, έχουμε όμως την απαραίτητη προστασία ώστε να εκτεθούμε με ασφάλεια στην ηλιακή ακτινοβολία;

Ένας/μία τυχερός/τυχερή λοιπόν θα κληρωθεί και θα κερδίσει το Sunfilm The essentials kit ένα νεσεσερ της Juliette Armand αξίας 24.80 ευρώ το οποίο περιέχει σε συσκευασίες ταξιδίου τα εξής προϊόντα:

Pre Sun Hydra Protecting Cream (30ml): Προστατευτικό και πολύ ενυδατικό τζελ με υαλουρονικό οξύ άμεσα απορροφήσιμο, ιδανικό για άντρες και γυναίκες, προετοιμάζει την επιδερμίδα πριν από την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο. Ιδανικό και για βάση μακιγιάζ.

Face Gel SPF30 (30ml): Αντιηλιακό προσώπου/λαιμού και ντεκολτέ με ελαφριά απόχρωση ιδανική ακόμη και για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες σε σύνθεση κρεμοτζέλ, άμεσα απορροφήσιμο με ελαφριά κάλυψη μπορεί να αντικαταστήσει και την ΒΒ/CC κρέμα σας. Ιδανική χρήση και όλο το χρόνο.

Face&Body Cream SPF10 (50ml): Αντιηλιακή προστασία για το πρόσωπο και το σώμα. Ιδανική για όσους θέλουν ένα προϊόν και/ή μαυρίζουν γρήγορα ή ήδη έχουν μαυρίσει.

After Sun Hydra Calming Cream (50ml): Υπέροχη κρέμα ελαφριάς σύνθεσης που βοηθά την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος να επανέλθει από τη φθορά της ηλιακής ακτινοβολίας, το αλάτι ή/και το χλώριο του νερού. Επανορθώνει/ενυδατώνει και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς κατευνάζοντας το αίσθημα καύσου που πολλές φορές μπορεί να έχουμε μετά την ηλιοθεραπεία.

το kit επίσης περιλαμβάνει δύο δείγματα των:

Face Bliss SPF50+ (2ml): Αντιηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με σύνθεση ελαφριά που απορροφάται εύκολα.

Face Velvet SPF50+ (2ml): Αντιηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με σύνθεση που αφήνει βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα!

Καλή επιτυχία!

Για να λάβετε μέρος αφήστε ένα σχόλιο εδώ ή στη σελίδα στο Facebook.

Ο τυχερός/τυχερή θα ανακοινωθεί σε σχόλιο εδώ ή στην σελίδα στο Facebook στις 01/08/2021.

Η τελευταία μέρα που μπορείτε να λάβετε μέρος είναι μέχρι και 31/07/21 και ώρα 23.59.

Καλό καλοκαίρι με ασφάλεια!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.