Προστασία της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο.

0
4435

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και να μπήκαμε στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου αλλά εδώ τουλάχιστον στη χώρα μας με την έντονη ηλιοφάνεια το “καλοκαίρι” συνεχίζεται μαζί με τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία!

Όπως λοιπόν φροντίζουμε την επιδερμίδα μας πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της έκθεσης της στον ήλιο και τις εξωτερικές συνθήκες του καλοκαιριού έτσι λοιπόν πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν τη “φθορά” της από την ηλιακή ακτινοβολία και να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα για την ανάπλαση της.

Ιδανικό προϊόν λοιπόν για το σώμα και το πρόσωπο είναι από τη Juliette Armand το After Sun Hydra Calming Cream από τη σειρά Sunfilm. Περιέχει αλόη-καλέντουλα&αλλαντοϊνη οπότε η Hydra Calming Cream ανακουφίζει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και φλογώσεις που προκαλεί ο ήλιος.

Η συσκευασία είναι στα 200 ml. To αρωμά της θυμίζει οδοντόκρεμα αλλά μετά από λίγο δε μυρίζει καθόλου οπότε μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε ότι αρωματικό προϊόν θέλετε.

Περιέχει μεταξύ των άλλων: methyl salicylate, wheat germ oil, aloe vera, centella extract, calendula extract, allantoin, panthenol, A-bisabolol κ.α

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.