Προστατεύω το δέρμα μου πριν τον ήλιο

0
4379

Έτσι ακριβώς όπως και ο τίτλος του άρθρου, προστατεύω την επιδερμίδα μου σε πρόσωπο (αλλά και σώμα) ΠΡΙΝ την έκθεση στον ήλιο αλλά και όλο το χρόνο με ένα προϊόν.

Το Pre Sun (Sunfilm Hydra Protecting Gel) από τη Juliette Armand είναι ένα ενυδατικό gel προστασίας της επιδερμίδας πριν την έκθεση στον ήλιο για όλους τους τύπους. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη.

Ενυδατώνει και βελτιώνει τη φυσική διαδικασία προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο. Χρησιμοποιείται πριν τη χρήση της αντιηλιακής προστασίας αλλά και μόνο του σαν ενυδατικό προϊόν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Απλώνεται και απορροφάται πολύ γρήγορα στην επιδερμίδα. Η συσκευασία είναι σωληνάριο των 55ml. Δεν περιέχει άρωμα και χρώμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Μεταξύ των άλλων περιέχονται: panthenol/πανθενόλη, prunus armeniaca kernel oil/βερυκοκέλαιο, castor oil/καστορέλαιο, agnus castus extract/εκχύλισμα λυγαριάς, solanum lycopersicum fruit/τομάτα, tyrosine/τυροσίνη κ.α

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.