Hydra bonding serum…για το πολύ κρύο.

0
2138

Hydra Bonding από τη Juliette Armand

Ορός προστασίας της επιδερμίδας από τις ακραίες θερμοκρασίες (χαμηλή θερμοκρασία και ξηρασία) για την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και στα χέρια.

Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ευαισθησίες και ερεθισμούς λόγω ξηρασίας και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί.

Περιέχει τα συστατικά Antarcticin και Pentavitin που προσφέρουν ασπίδα προστασίας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών και σε συνέργεια με δύο τύπους υαλουρονικού οξέος (ΗMW & XSMW) ενισχύουν τα αποθέματα νερού στο δέρμα και μειώνουν τη διαδερμική απώλειά του.

Περιέχει επίσης τα συστατικά Dermasooth (μίγμα φυτικών εκχυλισμάτων) και Panthenol που μειώνουν την ερυθρότητα και προστατεύουν το δερματικό φραγμό.

Κατάλληλο και για συνθήκες ξηρασίας σε καμπίνα αεροπλάνων.

Θα το βρείτε σε προσφορά αυτό το μήνα στο eshop της εταιρείας και σε συνεργαζόμενα ινστιτούτα αισθητικής.

Ο ορός αυτός περιέχει:

HMW Hyaluronic Acid 0,1%, XS Hyaluronic Acid 0.1%, Pentavitin 5%, Antarcticin 1%, Dermasooth 1.5%, Arginine, Panthenol

και μεταξύ των άλλων περιέχονται:

AQUA, GLYCERIN, SACCHARIDE ISOMERATE, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, PROPANEDIOL, PPG-26-BUTETH-26, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, ARGININE, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT

Η συσκευασία είναι σε μπουκαλάκι με δοσομετρητή στα 20ml.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.