Stalecks Pro

0
3853

Διανύουμε εποχές δύσκολες και πρωτόγνωρες – ωστόσο – δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και να κάνουμε ότι “περνάει” από το “χέρι” μας και (ενίοτε από) το “πόδι” μας!

Η περιποίηση των άνω και κάτω άκρων δεν είναι μόνο πολυτέλεια και ολοκλήρωση της εξωτερικής μας ομορφιάς και εικόνας αλλά και υπόθεση υγείας και καλής χρήσης αυτών (σκεφτείτε πόση σημασία έχει να έχουμε υγιή και περιποιημένα νύχια και δέρμα ώστε να περπατάμε χωρίς ενοχλήσεις και πόνους)…

Μπορείτε λοιπόν στο σπίτι σας και μακριά από τις μη πιστοποιημένες υπηρεσίες κέντρου εξειδικευμένου στην περιποιήση των νυχιών και σκεπτόμενοι την εξασφάλιση της υγείας σας – όσο αυτό δεν είναι εφικτό – να προμηθευτείτε μερικά εργαλεία χρήσης μανικιούρ/πεντικιούρ (εφ’όσον έχετε και την ευχέρεια να τα χρησιμοποιήσετε) εκτός από λίμες/ράσπες/βερνίκια και ψαλιδάκια.

Staleks Pro λοιπόν από την Laloo εδώ στην Ελλάδα διαθέσιμη και για παραγγελίες online.

Για την περιποίηση των επωνυχίων και το ολοκληρωμένο μανικιούρ έχω βολευτεί πάρα πολύ χρόνια τώρα το πενσάκι (cuticle nippers) Staleks Pro Smart 10 NS-10-5.

Μην ξεχνάτε: Χρησιμοποιήστε πάντοτε με προσοχή και αφού έχετε απολυμάνει εργαλεία και άκρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.