Hyaluronic Serum

5
1144

Το υαλουρονικό οξύ* χρησιμοποιείται ευρέως από τον κλάδο της κοσμετικής ιατρικής όπως επίσης και από τον κλάδο της αισθητικής. Επειδή αποτελεί φυσικό συστατικό του οργανισμού μας αφομοιώνεται από την επιδερμίδα με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα! 😀

Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στον οργανισμό και το δέρμα. 

Το Hyaluronic Serum με oligopeptides(Matrikines)από τη Yellow Rose μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα από κάθε ηλικία και από κάθε τύπο επιδερμίδας(ακόμη και την πιο ευαίσθητη).

Περιέχει υαλουρονικό οξύ (υψηλού-χαμηλού-και πολύ χαμηλού μοριακού βάρους), αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης.

 

* Υαλουρονικό οξύ καλείται ο πολυσακχαρίτης Γλυκοσαμινογλυκάνη ο οποίος βρίσκεται στο χόριο της επιδερμίδας με σκοπό να ενυδατώσει και να αυξήσει την ελαστικότητα.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το θέμα είναι απο που να το προμηθευτουμε..αυτη η μάρκα είναι μόνο για επαγγελματίες 🙁

  2. Ναι, όντως αλλά η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης συγκεκριμένων προϊόντων της σε συσκευασίες λιανικής πώλησης&με τιμές λιανικής. 😀
    Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω email.

  3. το εχω κανει ηδη….νομιζα πως το ειχες δει 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.