Καλοκαιρινό μαύρισμα με καρύδα

0
1966

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει τα μπάνια.

Εάν επιλέξετε και φέτος να μαυρίσετε κάντε το με ασφάλεια και άμεση αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας λαδάκια με καρύδα από την Carroten.

Προσωπικά επέλεξα το νέο ξηρό λάδι με καρύδα και άρωμα καρύδας σε μορφή spray με SPF20 για τα πρώτα μπάνια όπου δεν έχω πάρει ακόμη χρώμα και η επιδερμίδα δεν έχει ακόμη συνηθίσει την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και για τα επόμενα μπάνια το κλασσικό και πολύ αγαπημένο λάδι για μαύρισμα με SPF6 (+VL) όπου προστατεύει την επιδερμίδα αλλά με χαμηλότερο δείκτη και αφήνοντας την επιδερμίδα να μαυρίσει γρηγορότερα και με διάρκεια στο χρώμα.

Όλα τα ως άνω προϊόντα έχουνε δείκτη προστασίας από την ακτινοβολία UVA-UVB-IRA.

Μην ξεχνάτε να τα χρησιμοποιείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας και λίγη ώρα πριν την έναρξη αυτής.

Και τα δύο μυρίζουν υπέροχα και διακριτικά αν δε μετά θέλετε να μυρίζετε καρύδα χωρίς την αντιηλιακή κάλυψη δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Coconut Dreams Fragrance Mist για το σώμα και τα μαλλιά!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.