Έλαιο περιποιήσης ποδιών για το καλοκαίρι

0
2066

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα έχουμε αρχίσει για τα καλά να φοράμε πέδιλα και ανοιχτά παπούτσια… Δε θα ήτανε καλύτερο λοιπόν να κάνουμε ότι περνάει από το “πόδι” μας για βελτιωμένη εμφάνιση χωρίς σκληρύνσεις και πόνους;

Δοκιμάστε λοιπόν το έλαιο ποδιών κατά των σκληρύνσεων από την Oriflame Foot Oil-In-Serum (αυτό το μήνα θα το βρείτε και σε προσφορά)!

Κλινικά αποδεδειγμένο καινοτομικό serum-έλαιο που μειώνει την εμφάνιση κάλων και τραχιάς επιδερμίδας σε μόλις μία εβδομάδα (με χρήση δύο φορές τη μέρα) ενώ διατηρεί τα νύχια σας αναζωογονημένα και ενυδατωμένα.

Τριπλή, δραστική σύνθεση με Σαλικυλικό Οξύ, Μίγμα Μετάλλων 4E και Βιταμίνη Ε που αφαιρεί αποτελεσματικά την τραχιά επιδερμίδα και διατηρεί τα νύχια υγιή.

Αυτό το συμπυκνωμένο, ενυδατικό serum εμπλουτισμένο με έλαια, απορροφάται εύκολα για άμεση αίσθηση ανακούφισης και είναι και δερματολογικά ελεγμένο.

Χρησιμοποιείται σε καθαρό και στεγνό δέρμα στις περιοχές που υπάρχουν σκληρύνσεις, όταν αυτές υποχωρήσουν σταματάτε τη χρήση του προϊόντος.

Η συσκευασία είναι στα 30 ml.

Μεταξύ των άλλων περιέχονται:

Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Saccharomyces/Magnesium/Iron Ferment/Copper/Iron/Silicon/Zinc Ferment κ.α

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.