Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τις πιο stylish συλλογές των σπουδαστών του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Ελλάδας!

0
1859

Με ένα φαντασμαγορικό fashion show αποχαιρετά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη την ακαδημαϊκή χρονιά. Στο κατάμεστο roof top του ξενοδοχείου Porto Palace, θα παρουσιασθεί η summer collection 19’, έτσι όπως την έχουν εμπνευστεί οι σπουδαστές fashion design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Με έντονες επιρροές από την πλούσια ελληνική παράδοση, θα παρουσιάσουν δημιουργίες που αποτελούν συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο.

Σε ένα φανταστικό χώρο, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 20:00 θα εκτυλιχθεί η μεγάλη γιορτή μόδας, ένα party με πρωταγωνιστές τις δημιουργίες των σπουδαστών μόδας, εμπνευσμένες από την ελληνική πολιτιστική κληρονομία συνδυασμένες με το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, το διάλογο με την ιστορία, τη σχέση φύσης – ελληνικού πολιτισμού, τις καθαρές γραμμές, τους λιτούς και λειτουργικούς όγκους, την ανάγκη για εξωστρέφεια αλλά και εξέλιξη. Οι σπουδαστές από τα τμήματα Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ βάζουν τη δική τους art πινελιά και όλοι μαζί, προτείνουν ολοκληρωμένα looks, που θα «φορεθούν» αυτή τη σεζόν!

Την απόλυτα «ενορχηστρωμένη» παρουσίαση από όλο το team της μόδας και ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα συντονίσει η όμορφη και ταλαντούχα επιχειρηματίας – πρώην παίκτρια του My Styles Rocks, Πατρίσια Κόρφα, η οποία μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή Patricia_Swimwear, προτείνοντας τα απόλυτα summer outfits!

Το λαμπερό show θα ανοίξει η χορευτική ομάδα της ΑΚΜΗΣ, A – dance!

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς έχουν αναλάβει οι σπουδαστές Στέφανος Στυλιανός & Λεωνίδας Λεωνίδου.

Οπτικοακουστική Υποστήριξη της εκδήλωσης: VDL

Διαγωνισμός με πλούσια δώρα από:
KENWOOD, ATHENA PALLAS, MARBELLA CORFU, OLYMPION MELATHRON, DOCA, ADAM’S SHOES, PATRICIA STORE, A\V SUNGLASSES, LEMON BOUTIQUE

Πληροφορίες:
Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019
Doors open: 20:00
Fashion Show starts: 21:00
Porto Palace: 26 ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη
Είσοδος: 7€ (με κρασί/ αναψυκτικό), 8€ (με ποτό)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.