Υγιή νύχια με τη δύναμη του τειόδεντρου

0
3828

Υγιή νύχια λοιπόν με τη δύναμη του τειόδεντρου (tea tree ή τσαγιόδεντρου).

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αναλογικά φοράμε τις περισσότερες ώρες της μέρας (και της νύχτας) ανοιχτά παπούτσια με αποτέλεσμα να αερίζονται επαρκώς τα πελματά μας…

Οι καλοκαιρινές μας “δραστηριότητες” όπως ή κολύμβηση (σε πισίνα ή στην θάλασσα) πολλές φορές μας φέρνουνε νέους και ανεπιθύμητους “συγκάτοικους” για το δέρμα και τα νύχια των ποδιών μας όπως μήκυτες, μικρόβια, ψευδομονάδες κ.α

Καλό λοιπόν είναι να προλαμβάνουμε – για να έχουμε υγιή νύχια στα κάτω άκρα – με τη χρήση ειδικού λαδιού με ισχυρή φυτική αντιμικροβιακή δράση. Το Antiseptic Tea Tree Nail Solution της εταιρείας Optima με αυστραλιανής προέλευσης tea tree υπόσχεται κάτι παραπάνω από την φροντίδα των νυχιών μας!

Η χρήση του γίνεται σε καθαρά και στεγνά νύχια, 2 φορές τη μέρα για όσο χρειαστεί, σε περίπτωση που έχετε ήδη ονυχομύκητα η χρήση παρατείνεται για 2-3 εβδομάδες ακόμη και ας έχετε δει ήδη βελτίωση.

Το προϊόν μεταξύ των άλλων περιέχει jojoba oil, sweet almond oil και rice oil.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.