Εξειδικευμένη αντιηλιακή προστασία για τα μάτια και τα χείλια μας!

0
3307
στα 15 ml

Και αυτό το καλοκαίρι προστατεύουμε την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών και των χειλιών μας με δύο υπέροχα προϊόντα από την σειρά Luxurious Sun Care της Intermed.

  • To Eye Cream (anti-aging sunscreen) με υαλουρονικό και SPF 30 χωρίς άρωμα και σύνθεση που απλώνεται και απορροφάται γρήγορα αποτελώντας και εξαίρετη βάση για το makeup και προστατεύοντας από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Η συσκευασία του προϊόντος έχει μεταλλικό ακροφύσιο ιδανικό και για δροσερό μασάζ στην περιοχή των ματιών. Ιδανικά χρησιμοποιείται 30′ πριν την έκθεση μας στον ήλιο.

γέμισμα χειλιών με υαλουρονικό χωρίς γυαλάδα

Περιέχει μεταξύ των άλλων: βούτυρο καριτέ/shea butter(butyrospermum parkii butter), χρυσάνθεμο(chrysanthellum indicum extract), χαμομήλι(chamomilla recutita flower extract) επίσης κόκκινο φύκι(asparagopsis armata extract)&πανθενόλη(panthenol).

  • Το Lip Balm (protective&hydrating) με υαλουρονικό, κολλαγόνο, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνες C & E επίσης με SPF 30 για πλήρη ενυδάτωση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία των χειλιών αλλά και χρήση αυτού ως βάση πριν το makeup/χωρίς χρωστικές ιδανικό για χρήση και από τους άντρες, με σύνθεση μη λιπαρή και αποτέλεσμα matte περιποιείται τα ξηρά και σκασμένα χείλη.

Περιέχεται μεταξύ των άλλων: κερί μέλισσας (cera alba), jojoba oil (simmondsia chinensis seed oil)&ουρία(urea).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.