Απαλή και καραμελένια επιδερμίδα για το Valentine’s Day

0
1157
Συσκευασία με πολλές mini-capsules για απολαυστικά αφρόλουτρα... ;-)
Συσκευασία με πολλές mini-capsules για απολαυστικά αφρόλουτρα… 😉

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας σήμερα, μέρα που γιορτάζετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο τον Άγιο Βαλεντίνο έχοντας απαλή και αρκετά περιποιημένη επιδερμίδα από το λαιμό μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών με όλη την αρωματική σειρά από τα Sephora.

Σε συμφέρουσες τιμές μπορείτε να πάρετε ολόκληρη σειρά με το άρωμα που σας αρέσει περισσότερο για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση/θρέψη της επιδερμίδας… Προσοχή: για ακαταμάχητη απαλότητα χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε το smoothing body scrub (προτιμώ αυτό με το υπέροχο άρωμα caramel/toffee που περιέχει  και εκχύλισμα από σκούρα ζάχαρη… πραγματικά θα μπορούσε να φαγωθεί με τέτοιο άρωμα που διαρκεί πολύ!).

Μην ξεχνάτε λοιπόν πως η καθαρή και απαλή επιδερμίδα είναι η βάση για τη σωστή ενυδάτωση/θρέψη της ώστε το κάθε άγγιγμα που θα ακολουθήσει να είναι περισσότερη απολαυστικό και για τους δύο… 😉 Χρόνια σας πολλά λοιπόν!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.