Τέλεια στυλιζαρισμένα φρύδια…

0
1015
Προϊόν για πολύμηνη χρήση με αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα!!!
Προϊόν για πολύμηνη χρήση με αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα!!!

Τα φρύδια μας καθορίζουν κατά πολύ το συνολικό ύφος/έκφραση του προσώπου μας. Αναλόγως λοιπόν του σχήματος και της κλήσης τους μπορεί να μας δείχνουν πιο κουρασμένους, περισσότερο σκυθρωπούς, νεότερους κλπ.

Βασικό στοιχείο του σωστού make-up είναι ο καθορισμός του (σωστού) σχήματος των φρυδιών, το χρώμα (και γέμισμα τους) σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών και το τελικό φιξάρισμα έτσι ώστε να παραμείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα (κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας)… στη θέση τους…

Η εταιρεία Lavera έχει να προτείνει ένα προϊόν για τα φρύδια το οποίο είναι χρωματιστό mascara. To Eyebrow styling gel με ένα επιπλέον χτενάκι στη συσκευασία για να μπορείτε να χτενίσετε τα φρύδια σας τόσο πριν την εφαρμογή του προϊόντος όσο και μετά από αυτή.

Η απόχρωση είναι σε καφέ/golden brown-hazel blonde (ούτε πολύ σκούρο αλλά ούτε πολύ ανοιχτό κατάλληλο για καστανά ανοιχτά φρύδια έως και μαύρα).

Η συσκευασία είναι στα 9 ml αλλά με καθημερινή χρήση θα σας κρατήσει μήνες μιας και η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι ελάχιστη. Κατάλληλο και για αρκετά ευαίσθητες επιδερμίδες!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.