Κάτω άκρα (πόδια) / οιδήματα (πρηξίματα) και κατακράτηση υγρών…

1
1887

Αν υποφέρετε από προβλήματα στα κάτω άκρα (πόδια) και κυρίως από οιδήματα (πρηξίματα) τόσο στις γάμπες αλλά και στην ποδοκνημική περιοχή (γύρω από τους αστραγάλους, στην περιοχή των σφυρών αλλά και στα δάχτυλα), έχετε την εξής επιλογή: Να επισκεφθείτε γιατρό το δυνατό συντομότερο διότι κάποιες φορές τα συμπτώματα αυτά συνδέονται άμεσα και με καρδιακά προβλήματα ή και με άλλα επίσης σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αφού ξεμπερδέψετε με το θέμα “ιατρός και τα τοιαύτα”, μπορείτε να επιλέξετε ένα εξαίσιο και άκρως αποτελεσματικό προϊόν το οποίο δυστυχώς (ακόμη;) δεν έρχεται στην Ελλάδα (βεβαίως προϊόντα της εταιρείας αυτής έρχονται στα ελληνικά φαρμακεία).

Το Aquadrainant από τη γαλλική Oenobiol (σε μορφή πόσιμης μαλακής κάψουλας/χρήση 1 τη μέρα) και για δίμηνη χρήση (δηλαδή χρειάζεστε δύο συσκευασίες των 30 τεμαχίων). Η σύνθεση του βασίζεται στη βιταμίνη C και βοηθά άμεσα στη μείωση των οιδημάτων αλλά και στην καλύτερη αιματική κυκλοφορία των κάτω άκρων. Αν έχετε κάποιον στη Γαλλία ή πάτε εσείς, περάστε από ένα φαρμακείο να τα προμηθευτείτε, θα δείτε αλλά και θα νιώσετε τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα… 😉

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Σημειώστε πως το άλλο παρασκεύασμα με την ονομασία aquadrainant minceur περιέχει βιταμίνη C (60 mg ανά δισκίο) και εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού (150 mg ανά δισκίο). Περισσότερα για αυτό το προϊόν μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω link. […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.