Ορός λάμψης με βιταμίνες C&E

0
294

Ορός λάμψης από τα Sephora.

Glow Serum Limited Edition.

Αρκετά οικονομικός και με εύκολα απορροφήσιμη υφή ο ορός λάμψης για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και λαιμό με βιταμίνες C και E σε δύο συσκευασίες (30&50ml).

Ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας κυρίως όμως για θαμπή και αφυδατωμένη χωρίς ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υγιή λάμψη.

Εκτός από τις βιταμίνες, εκχύλισμα από πορτοκάλι-λεμόνι-μύρτιλλο, καστορέλαιο και λάδι ηλίανθου, περιέχει πεπτίδια με δράση συσφικτική.

Χρησιμοποιήστε το προϊόν κάθε μέρα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα για όλο το μήνα ώστε να βοηθήσετε την επιδερμίδα να επανέλθει μετά την καλοκαιρινή υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία!

Ιδανικός για κάθε ηλικία.

Castor Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (sugar cane) Extract, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (orange) Fruit Extract, Citrus Limon (lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (sugar maple) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.