Coco&Eve deep clean scalp scrub

0
393

Από την εταιρεία Coco&Eve (like a virgin) η οποία εξιδικεύεται στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών το Deep Clean Scalp Scrub είναι ένα προϊόν ιδανικό για την προσωρινή μείωση της λιπαρότητας ή/και της πιτυρίδας.

Η υφή του είναι κρεμώδες με σχετικά μέτριο κόκκο απολέπισης από τον φλοιό της καρύδας (cocos nucifera shell powder) και χρησιμοποιείται σε μαλλιά ελαφρώς νωπά πριν το λούσιμο.

Αφήνει μία ελαφριά αίσθηση δροσιάς και τα μαλλιά σας μπορούν να αργήσουν λίγο παραπάνω να εμφανίσουν τα πρώτα σημάδια λιπαρότητας μετά τη χρήση αυτού.

Καλό είναι να χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με το σαμπουάν και χρήση όχι πολύ ζεστού νερού το οποίο συμβάλλει στην αύξηση της λιπαρότητας και του ερεθισμού του τριχωτού της κεφαλής.

Περιέχει μενθόλη (menthol)-λάδι μέντας δηλαδή (mentha piperita oil), λάδι καρύδας (cocos nucifera-coconut-oil), λάδι τειόδεντρου (tea tree oil), σαλικυλικό οξύ (salicylic acid) αλλά και εκχυλίσματα από καφέ, σίτο, ανανά, λέμονι, σταφύλι, πασσιφλόρα κ.α

Η συσκευασία του είναι σε σωληνάριο στα 150 ml.

cruelty free & vegan

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.