Μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης στα βερνίκια νυχιών

1
1315

Mavala ThinnerΜπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης στα βερνίκια νυχιών αν:

  • Αραιωθούν με ειδικό υγρό αραίωσης της ίδιας εταιρείας από όπου και τα έχετε αγοράσει, αν όχι τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την εταιρεία Mavala το Thinner for nail polish.
  • Αραίωση επίσης επιτυγχάνεται αν προσθέσετε μερικές σταγόνες φαρμακευτικού οινοπνεύματος (70 βαθμών).
  • Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προμηθευτείτε ένα από τα δύο, επιλέξτε ως τελευταία λύση να προσθέσετε μερικές σταγόνες από φαρμακευτική ακετόνη (ασετόν). Προσοχή μην προσθέσετε άλλο υγρό για τον αποχρωματισμό βερνικιού των νυχιών που περιέχει λάδι γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι την πιο γρήγορη αλλοίωση του προϊόντος και χείριστο αποτέλεσμα του, όταν θα το απλώσετε στα νύχια σας!

Τέλος, μην ξεχάσετε πριν την εφαρμογή του βερνικιού να απλώσετε μία βάση στα νύχια (αφού έχετε αφαιρέσει πριν τυχόν υπολείμματα λιπαρών ουσιών) και μετά τη χρήση του βερνικιού ένα προστατευτικό στρώμα προϊόντος λάμψης ή στεγνωτικού ώστε το χρώμα να μείνει για περισσότερο διάστημα σταθερό και λαμπερό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητή φίλη, ο ιδανικός τρόπος για να αραιώσεις το βερνίκι νυχιών σου οποιασδήποτε εταιρείας είναι ΜΟΝΟ με ειδικό αραιωτικό σαν το Thinner που ανέφερες παραπάνω, καθώς οτιδήποτε άλλο περιέχει και νερό το οποίο θα αχρηστεύσει άμεσα το βερνίκι σου. Το Mavala Thinner περιέχει σε 100% καθαρή μορφή τον ειδικό διαλύτη που υπάρχει στα βερνίκια νυχιών και με λίγες σταγόνες επανέρχεται η σωστή πυκνότητά του.
    Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια για τα προϊόντα μας και μην δυστάσεις να επικοινωνίσεις μαζί μας για ότι πληροφορία χρειάζεσαι!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.