“Expert” στην ενυδάτωση σώματος και χεριών

0
1335

Όταν ήμουν στο Λονδίνο το Γενάρη πήγα για λίγα ψώνια. Πέρασα λοιπόν από τα καταστήματα Boots και πήρα δύο προϊόντα για την ενυδάτωση του σώματος και των χεριών.10061118 Το “expert instant soothing lotion” (500 ml) και το “expert concentrated hand & nail cream” (50 ml). Είναι και τα δύο χωρίς την προσθήκη αρώματος (έτσι ελαχιστοποιείται η εμφάνιση αλλεργίας).

10061115Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, μιας και τα προϊόντα είχαν πολύ καλό αποτέλεσμα στο δέρμα μου, το οποίο είχε ταλαιπωρηθεί από το κρύο, αλλά και από τη χρόνια ξηρότητα και χάρηκα πολύ γιατί το προϊόν σώματος δεν άφηνε αίσθηση λιπαρότητας και έχοντας αντλία γίνεται πολύ ευκολόχρηστο, οπότε θα το χρησιμοποιήσω και το καλοκαίρι μιας και το πήρα σε προσφορά των δύο συσκευασιών. Η κρέμα για τα χέρια και τα νύχια πολύ καλή, επίσης χωρίς αίσθηση λιπαρότητας και ιδανική πριν το βραδινό ύπνο (αφού  δεν λερώνει).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.