Τέλος στο Clinique sun-care UV-response face gel-lotion!

0
1300

Πέρυσι το καλοκαίρι, αν και δεν πήγα διακοπές και έκανα το πολύ πέντε μπάνια στη θάλασσα, χρειαζόμουν ένα αντηλιακό προϊόν για καθημερινή χρήση και κυρίως για τα γυρίσματα της σειράς “Καρυωτάκης” στο Λαύριο.

Λόγω της φύσης του δέρματος μου (λιπαρό με αναδιαστήματα ακμής και ευαίσθητο σε όλες τις καιρικές συνθήκες…), πήγα να συμβουλευτώ (ναι και εγώ το κάνω) ένα καλό μου φίλο φαρμακοποιό μπας και με βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού….Όμως τίποτα….απογοήτευση. Αποτέλεσμα αρνητικό, δηλαδή : έντονη λιπαρότητα επιδερμίδας και έξαρση ακμής….

Το ίδιο πρόβλημα είχα και με αντίστοιχα δείγματα από εταιρείες που απευθύνονται σε εμάς τους επαγγελματίες και πωλούνται μόνο στα ινστιτούτα αισθητικής.

Product Details

Εντελώς συμπτωματικά, πήγα στο stand της Clinique για αγορές και μου πρότειναν το :  sun-care UV-response face gel-lotion. Το αγόρασα με δισταγμό μπορώ να πω….Έμεινα απολύτως ικανοποιημένη! Δεν μου άφηνε στο δέρμα αίσθηση λιπαρότητας, ούτε γυάλιζε το δέρμα μου, σαν βάση μετά την υδατική κρέμα προσώπου και πριν το make up, ήταν και είναι ιδανικό! Επίσης δεν είχε καμιά αρνητική επίπτωση στην ακμή!

Ευτυχώς, λίγο πριν το καλοκαίρι πήγα και πήρα καινούριο!

Δυστυχώς η clinique άλλαξε την αντηλιακή της σειρά…και καταργήθηκε το συγκεκριμένο προϊόν….Κρίμα!

Ελπίζω να κυκλοφορήσουν όμοιό του…..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.