Ερωτήσεις: Το make up της MAC σπάει

1
1141

3105128025_df3dccddd0Με αυτό το άρθρο ξεκινάω μια νέα κατηγορία post, στα οποία θα δημοσιεύω διάφορες ερωτήσεις που μου στέλνετε (μέσω του blog, της σελίδας στο Myspace, του facebook ή μέσω email), καθώς και τις απαντήσεις τους. Ελπίζω πως έτσι θα βοηθήσω περισσότερο κόσμο, και όχι μόνο αυτόν/αυτήν που έκανε την ερώτηση. Αν έχετε λοιπόν απορίες, μην διστάσετε να μου τις στείλετε.

Πρώτη ερώτηση, από την Μαρία:

Έλα Χριστινάκι… έχω ένα πρόβλημα… Πήρα πρόσφατα ένα make up από MAC και ενώ περίμενα να δω κάτι πολύ καλό δε μου κάθισε καθόλου καλά… Το make up σπάει… δεν ξέρω αν ευθύνεται η ενυδατική…  Τι μου προτείνεις;

Γεια σου Μαρία,

Κατά πρώτον, θα σε ρώταγα τι είδος δέρματος, ή μάλλον επιδερμίδας έχεις. Μικτό; Ξηρό; Λιπαρό;
Το προϊόν που αγόρασες ήταν ιδανικό για τον τύπο σου;
Ενυδατική κρέμα καλό είναι να βάζεις τώρα το καλοκαίρι 10-15 λεπτά πριν τη χρήση του make up και πριν να ταμπονάρεις το δέρμα σου απαλά με ένα χαρτομάντιλο, επίσης και μετά το make up.
Μην ξεχνάς πως επώνυμα ή πολύ ακριβά προϊόντα δεν είναι πάντοτε ιδανικά για το δικό μας δέρμα…

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ… Ο τύπος της επιδερμίδας μου είναι λιπαρό στο τ αλλά στο υπόλοιπο πρόσωπο κανονικό… Αισθητικοί μου έχουν πει είμαι μικτή και λίγο λιπαρή… Τώρα το συγκεκριμένο make up, η κοπέλα που μου το έδωσε μου είπε ότι σε κάνει να γυαλίζεις σαν make up, αν και της είπα ότι είμαι λίγο λιπαρή… Τι ενυδατική προτείνεις; Εγώ κάνω τη σειρά της Clinique.

Ναι, η επιδερμίδα σου μπορεί να θεωρηθεί μικτή προς λιπαρή. Αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς  το συγκεκριμένο make up, τότε βάζε μικρή ποσότητα και πούδρα.
Ιδανική κρέμα ενυδάτωσης είναι από την Clinique “Dramatically Different Moisturizing Gel” ή κάποια από τη σειρά για μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες.

(photo by Ségozyme)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα 🙂
    Συγχαρητήρια για τη δόμηση του site σου…Κάτι τέτοιο είναι πρωτοποριακό και έλειπε από τα Ελληνικά δεδομένα.
    Θα ήθελα να εκφράσω ορισμένες γυναικείες απορίες μου 😛
    Παντρεύομαι τον καλό μου, το Σεπτέμβριο. 🙂
    Θα είναι όπως καταλαβαίνεις η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου.
    Οι καλεσμένοι??…Αναρίθμητοι!!Οι απαιτήσεις πολλές…Το άγχος μου??…Δεν
    περιγράφεται…
    Διάβασα ότι ειδικεύεσαι στο “νυφικό” και επειδή κατάλαβα ότι μιλάω με επαγγελματία, αρχικά 8α ήθελα να με κατατοπίσεις…και γιατί όχι να με αναλάβεις!!
    Δε θέλω να είμαι “μία από τα ίδια”, έχω βαρεθεί το “στύλ κουφετάκι” που λανσάρουν όλες. Ελπίζω να έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα πολύ να δω δείγμα της δουλειάς σου (photos).
    Ακόμη ένα θέμα που με απασχολεί, είναι το οικονομικό και θα ήθελα να με κατατοπίσεις και σε αυτό.
    Σ’ευχαριστώ εκ των προτέρων…
    Ανυπομονώ για την απάντησή σου!
    Φιλικά, Κατερίνα Γ.
    [email protected]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.