Ανοιξιάτικο makeup από την Clinique

0
1028
3 διαφορετικά makeup-looks! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο...
3 διαφορετικά makeup-looks! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο…

Σε τρεις διαφορετικές χρωματικές αρμονίες-αποχρώσεις προτείνει το μακιγιάζ η εταιρεία Clinique για αυτή την άνοιξη!

Πολλές αποχρώσεις από τα: chubby stick shadow tint for eyes (για τα μάτια) και chubby stick intense moisturizing lip color balm (για τα χείλη) δίνουν άλλη εικόνα στο καθημερινό σας makeup!

  •  Berries,  ροζ αποχρώσεις για τα μάτια και τα ζυγωματικά, πιο έντονες αποχρώσεις για τα χείλη και λίγο γκρι (charcoal) υπογράμμιση για τα μάτια…

Ιδανικές χρωματικές συνθέσεις για original κοκκινομάλλες (και όχι μόνο)…

  • Gingers, καταπληκτικά σκούρα πράσινα, ιδιαίτερες χακί αποχρώσεις για τα μάτια με χείλη όπως το κόκκινο από τα κερασάκια maraschino (που δεν είναι pure red αλλά περιέχει και λίγο satsuma something).

Αποχρώσεις που κατά τη γνώμη μου μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυριολεκτικά όλο το χρόνο, τόσο την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι (με έντονα μαυρισμένη επιδερμίδα, ή/και από πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες).

  • Violets, αγαπημένες αποχρώσεις όπως αυτές της λεβάντας, αλλά και σε πιο γκρι απαλό όπως το lavish lilac με υπογράμμιση στο χρώμα του μύρτιλλου plum (μοβ-βιολέ).

Ξανθές, καστανές, και ανοιχτές καστανές θα λατρέψουν τις αποχρώσεις του σταφυλιού (grape) στα χείλη, τέλεια συνδυαζόμενου με τα υπόλοιπα violets…

Βεβαίως, μπορείτε εσείς να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν χρωματικά καλύτερα!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.