Hydrationist Lotion by Estee

0
1051
Hydrationistlotion
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάληλο Hydrationist για την επιδερμίδα σας!

Hydrationist Maximum Moisture Lotion από την Estee Lauder για κανονικές επιδερμίδες έως και μεικτές (ή και ελαφρώς λιπαρές), με σύνθεση λεπτόρρευστη που απλώνεται και απορροφάται εύκολα αποτελώντας εξαίρετη βάση για το make up ή μόνη της ως ενυδατική ενίσχυση για το πρόσωπο και το λαιμό τόσο για τη μέρα όσο και για τη νύχτα…

Ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες ενισχύοντας την αντίσταση της στα πρόωρα σημάδια του γήρατος. Παρέχει άμεση ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω και από έξω προς τα μέσα.

Το Bio-Mimetic Water που περιέχει, απορροφάται εύκολα και γρήγορα βαθιά μέσα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Το Sustainble Moisture Complex (σύμπλεγμα διαρκούς ενυδάτωσης) με Revival Plant Extract (φυτικό εκχύλισμα αναζωογόνησης), συμβάλλει στην ενίσχυση, την εξισορρόπηση και τη διατήρηση του ιδανικού επιπέδου ενυδάτωσης.

 

Το προϊόν περιέχει: aloe barbandensis leaf extract – aloe/αλόη, hydrolized rice extract/ρύζι, punica granatum – pomegranate juice extract/ρόδι, citrus reticulata – tangerine peel extract/μανταρίνι, cucumis sativus – cucumber fruit extract/αγγούρι, vitis vinifera – grape seed extract/σταφύλι, beta vulgaris – beet root extract/μπαντζάρι, glycyrrhiza glabra – licorize leaf extract/γλυκόριζα, rosmarinus officinalis rosemary extract/αρπαρόριζα, algae extract κ.α

Δείτε πρακάτω και τα υπόλοιπα προιοντα της σειράς:

Hydrationist creme

Hydrationist creme with SPF

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.