Γλυκολικό για το πρόσωπο και τον λαιμό

0
1288

Γλυκολικό οξύ για το πρόσωπο και το λαιμό (χρησιμοποιείται άνετα και στο ντεκολτέ αλλά και στα χέρια αν θέλετε) με ανάλαφρη υφή αλλά ελαφρώς ελαιώδη σε σύνθεση λάδι σε gel!

H Avon δημιούργησε λοιπόν τον νέο ορό GA (Glycolic Acid)/Instant Smoothing Oil-In-Gel της σειράς ANEW εμπλουτισμένο με μετάξι και κερατίνη ο οποίος βοηθά την επιδερμίδα σταδιακά να:

  • αποκτήσει απαλή αίσθηση λόγω της σταδιακής απολέπισης με το γλυκολικό οξύ
  • η επιδερμίδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται όσο αφορά το χρωματικό τόνο της (όπως χρωματικές κηλίδες λόγω γήρανσης ή/και έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία)
  • ρυτίδες έκφρασης αλλά και απώλεια σφριγηλότητας και λάμψης.

Η χρήση της συνιστάται το βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα (εκτός της περιοχής των ματιών) σε μικρή ποσότητα. Την ημέρα χρησιμοποιήστε κρέμα ημέρας με αντιηλιακή προστασία ή αντιηλιακό.

Η συσκευασία είναι στα 30ml με δοσομετρητή.

*Σε περίπτωση που δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει AHAs (οξέα φρούτων) καλό είναι να δοκιμάσετε σε μία περιοχή κοντά στο πρόσωπο (πίσω από το αυτί ή στο λαιμό λίγο από το εν λόγω προϊόν/ερεθισμός, κοκκινίλα, τσούξιμο ή φαγούρα είναι από τις σύνηθες “παρενέργειες” αυτών)…

*To συγκεκριμένο προϊόν έχει αντικαταστήσει το:Dual Elixir Serum&Oil.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.