Creme Hydratante Normalisante

0
1353

Κρέμα ενυδάτωσης και εξισορρόπησης της λιπαρής/μεικτής και ακνεϊκής επιδερμίδας για χρήση πρωί και βράδυ και βέβαια και πριν το μακιγιάζ από την Yellow Rose.

Περιέχει ειδικές μικροσφαίρες και δραστικά συστατικά τα οποία βοηθούν στη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας, αφήνοντάς το καθαρό, αναζωογονημένο και με καθαρή και ματ όψη.

Ιδανική για νεανικές επιδερμίδες.

Συνδυάζεται αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης προσώπου Acne-Prone and Oily Skin Treatment.

(Οι συσκευασίες είναι στα 50 ml λιανικής και 250 ml και 500 ml για επαγγελματική χρήση).

Βασικά συστατικά:
Ειδικές Μικροσφαίρες οι οποίες απορροφούν την περιττή λιπαρότητα του δέρματος και ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος στην επιδερμίδα.
Εκχύλισμα Μύρου αρωματικής ρητίνης από το δένδρο Commiphora Myrrha: Διαθέτει στυπτικές, αντισηπτικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα Κολλιτσίδας (Arctium lappa): Εκχύλισμα με καθαριστική δράση, το οποίο χρησιμοποιείται σε θεραπείες κατά ήπιας ακμής, καθώς ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος και παρουσιάζει ήπια αντισηπτική δράση.
Εκχύλισμα Νεροκάρδαμου (Nasturtium officinale): Ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος και ενυδατώνει.
Εκχύλισμα φύλλων Σημύδας (Betula alba): Εκχύλισμα με θρεπτικές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα Θυμαριού: Έχει ήπια αντισηπτική δράση, ιδανική για την περιποίηση δερμάτων με τάση για ακμή.
Σαλικυλικό οξύ: Απομακρύνει τα περιττά νεκρά επιφανειακά κύτταρα (μικροαπολέπιση) και ρυθμίζει τις σμηγματογόνες εκκρίσεις.
Οξείδιο Ψευδαργύρου: Ήπιο στυπτικό με απαλυντικές ιδιότητες.
Ιχθαμμόλη: Θειούχο οργανικό προϊόν από φυσικά ορυκτά με παραδοσιακή χρήση στην αντιμετώπιση της ακμής. Η δράση αυτή βασίζεται στην περιεκτικότητα σε θειούχες ενώσεις, οι οποίες δρουν ως μυκητοκτόνα.

Αλλαντοΐνη: Θρεπτικός, απαλυντικός και επουλωτικός παράγοντας. Βοηθά στην αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου δέρματος και έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.