Creme hydratante fluide

0
1297

Ενυδατική κρέμα, μαλακής υφής με εκχυλίσματα ροδιού, λευκού τσαγιού και ανθέων κερασιάς.
Κατάλληλη για κανονική, μεικτή και λιπαρή επιδερμίδα από την Yellow Rose.

Αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.
Επαναφέρει την ισορροπία της υδρολιπιδικής στοιβάδας της επιδερμίδας και τη διατηρεί ενυδατωμένη και απαλή όλη τη μέρα. Χρησιμοποιείται βέβαια και το βράδυ.
Κατάλληλη και για περιποιήσεις μασάζ προσώπου για την λιπαρή επιδερμίδα στις θεραπείες καμπίνας (οι συσκευασίες είναι στα 50 ml λιανικής και 250 ml&500 ml για επαγγελματική χρήση).

Μεταξύ των άλλων περιέχονται:
Υαλουρονικό οξύ (αποτελεσματικός ενυδατικός παράγοντας). Πρωτεΐνες σίτου (σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ με συσφιγκτική και ενυδατική δράση). Gel αλόης (ενυδατικός, αντιφλογιστικός, επουλωτικός και αναπλαστικός παράγοντας). Βιταμίνη E (η Βιταμίνη E είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο προστατεύει το δέρμα από τη πρόωρη γήρανση και από τη δράση των ελευθέρων ριζών). Βιταμίνη C (ισχυρό αντιοξειδωτικό με λευκαντική δράση, προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζει φωτεινότητα και παράλληλα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στους ινοβλάστες, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας).

Το εκχύλισμα του ροδιού (Punica granatum) περιέχει βιταμίνες (C and B5) και φυτικές φαινόλες (Anthocyanins, Gallotannins and Ellagitannins) με ισχυρές στυπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Περιέχει επίσης εκχύλισμα αγγουριού (Cucumber extract) , d-Panthenol (pro-vitamin B5) και Αλλαντοϊνη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.