Λίγα λόγια για την κρυολιπόλυση…

0
5591

Η κρυολιπόλυση τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αρκετά στις προτιμήσεις της μη επεμβατικής μεθόδου για μείωση πόντων και καταστροφής των λιποκυττάρων σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Είναι θεραπεία μόνιμης αντιμετώπισης του τοπικού πάχους. Η πάσχουσα περιοχή εκτείθεται για 60′ στους -9 c βαθμούς. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο ως εκ τούτο τα προϊόντα μεταβολισμού αποβάλλονται από τον οργανισμό σταδιακά μέχρι και 3 μήνες μετά.

Προτιμάται για περιοχές όπου η συγκέντρωση των λιποκυττάρων είναι μεγαλύτερη και εστιάζεται περισσότερη χαλάρωση, οι περιοχές αυτές είναι: γλουτοί, μέση, κοιλιά, εσωτερικό του χεριού στην περιοχή του μπράτσου και η περιοχή του γόνατος, επίσης συναντάται στην περιοχή κάτω από το σαγόνι (μυώδες πλάτυσμα) και χρησιμοποιείται για τη μείωση του διπλοσάγονου (double chin) κ.α

Η πάσχουσα περιοχή ψύχεται για μία ώρα σε σταθερή θερμοκρασία και μετά ακολουθεί μάλαξη-τόσο απλά!

Βοηθά να χάσουμε τοπικά λίπος αλλά όχι βάρος, δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους !

Αντενδείξεις:

Αυτοάνοσα νοσήματα, γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού, άτομα αλλεργικά στο ψύχος, κρυοσφαιριναμία, προβλήματα αιματολογικής φύσεως όπως πηκτικότητα, κακοήθεια, δερματικά, κήλη σε διάφορα σημεία όπως αυτά προς θεραπεία, κιρσοί, φλεβίτιδα κ.α

Η διαδικασία είναι καλά ανεκτή και κάποιες φορές ίσως στην έναρξη της να αισθανθεί ο ασθενής “τράβηγμα”.

Η συνεδρία εφ’όσον το επιθυμούμε γίνεται ξανά μετά από 3 μήνες.

Οι πληροφορίες είναι από το euroclinic.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.