Νέα&ανοιξιάτικα Peggy Sage

0
966
silkylipspeggysage
απόχρωση που προτιμώ: no.117201 (silky lilac)!!!

Αν επισκεφθείτε το site της εταιρείας Peggy Sage, μεταξύ των άλλων θα δείτε:

Καινούρια προϊόντα τόσο για την περιποίηση της επιδερμίδας (πρόσωπο&σώμα) αλλά και νέα βερνίκια νυχιών gel (UV), απλά βερνίκια για τα νύχια σε ανοιξιάτικους χρωματισμούς και άλλα είδη/προϊόντα για το μακιγιάζ!

Αν σας αρέσουν οι αποχρώσεις του ροζ τόσο στα νύχια όσο και στα χείλη, δεν έχετε παρά να δείτε τα βερνίκια νυχιών: no.286 (rosy nude) & no.287 (flirty pink), αν πάλι προτιμάτε κάτι σε πιο βιολέ/μοβ/λιλά δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε το no.288 (purple grey) .

Συνδυάστε τις αποχρώσεις στα νύχια με τα κραγιόν: no.310 (mineral pink), no.262 (charming pink) για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα…

Αυτά όμως που μου αρέσουν πιο πολύ είναι τα δύο Silky Lips no.117201 (silky lilac) & no.117202 (silky peach). Η σύσταση τους είναι σε μορφή mousse και άκρως μαλακτική… 😀 Αφήνουν τα χείλη απαλά και χρωματισμένα είτε μόνο με το silky lips είτε και με ένα μολύβι περιγράμμισης από κάτω μιας και δεν έχουμε όλες το ιδανικό σχήμα χειλιών… 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.