Χριστούγεννα 2012-Πρωτοχρονιά 2013: Η νέα μας κλήρωση!

5
1282
Eyeslices για την υγεία και την ομορφιά των ματιών μας! 2 τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι για 10 χρήσεις! 😉

Μιας και έχουμε μπει επισήμως και για τα καλά στο μήνα με τις πολλές γιορτές, το αρκετό κρύο (επιτέλους, το καλοκαίρι εδώ είχε πάρει επικίνδυνα άλλες “διαστάσεις”) και βαίνοντας προς ολοταχώς στην παραμονή Χριστουγέννων-Χριστούγεννα-παραμονή πρωτοχρονιάς και πρωτοχρονιά, είπα και γω να σας προσκαλέσω να λάβετε μέρος (για άλλη μία φορά ή για πρώτη φορά) στο

Χριστουγεννιάτικο/Πρωτοχρονιάτικο διαγωνισμό/κλήρωση όπου 4 τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από:

  • ένα set περιποίησης ματιών κρυογέλης Eyeslices που καταπολεμά μαύρους κύκλους και σακούλες! Προσφορά της BioIn.
  • ένα set περιποίησης ματιών κρυογέλης Eyeslices που μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, τα πρώτα σημάδια γήρανσης! Προσφορά της BioIn.
  • ένα χειροποίητο γούρι για το νέο έτος (δια χειρός the MISSing pART) ή
  • μία τσάντα (επίσης δια χειρός the MISSing pART).

Οδηγίες Συμμετοχής

Για να πάρετε μέρος, επισκεφτείτε τη σελίδα της κλήρωσης στο Facebook και πατήστε το κουμπί “Πάρε Μέρος“. Θα πρέπει να είστε fan της σελίδας μας. Μπορείτε να συμμετέχετε μέχρι και στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε και αυτά, σας ενδιαφέρουν:

χειροποίητο γούρι για το νέο έτος 2013, μοναδικό κομμάτι, δημιουργία από την the MISSing pART

Το κάθε set για την περιποίηση ματιών είναι για δέκα ξεχωριστές χρήσεις, επίσης έχει την έγκριση του Ε.Ο.Φ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site: eyeslices.gr ή την αντίστοιχη σελίδα fb: Eyeslices Greece by BioIn ή να δείτε και το δικό μου άρθρο εδώ! 😛

Το πρώτο set περιέχει: Βοτανική θεραπεία ματιών για τη μείωση των μαύρων κύκλων γύρω από την περιοχή των ματιών αλλά και για τη μείωση των αντιαισθητικών σακούλων κάτω από τα μάτια.

Το δεύτερο set περιέχει: Βοτανική θεραπεία ματιών για τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων καθώς και για την πρόληψη τους.

Οι διαστάσεις του γουριού είναι 14 cm x 7 cm και της τσάντας 28 cm x 7 cm, και τα δύο είναι μοναδικά μιας και είναι χειροποίητα! 😀 Μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη σελίδα στο fb και να κάνετε “like” στο The MISSing pART 😉

 

τσάντα χειροποίητη, μοναδικό κομμάτι από την the MISSing pART

‘Οσοι/όσες κερδίσουν θα ειδοποιηθούν μέσω του beautymakeup.gr με γραπτό μήνυμα στο profile στο fb ή/και με email. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο fb αλλά και στο site.

Όσοι επιλέξουν να παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικώς (μέσω ΕΛ.ΤΑ ή μέσω courier θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.)

Καλή επιτυχία σε όλους! Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου!!!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τέλειο!! εγώ θα ήθελα αυτό για μαύρους κύκκλους και σακούλες…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.