Eyeslices…ένα δώρο για τα μάτια σας!

1
1272
Σίγουρα ένα από τα τέσσερα θα σας ικανοποιήσουν απολύτως… 😀

Ως Eyeslices (biotanix) από την BioIn μπορεί να τα έχετε συναντήσει ή σαν επιθέματα κρυογέλης για την περιοχή γύρω από τα μάτια! 😉

Στο κείμενο που ακολουθεί θα μάθετε λίγα πράγματα για αυτά. 🙂

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κρυογέλης, αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επιλέξετε ένα (ή και περισσότερα, γιατί όχι…) από τα παρακάτω:

  • legendary eyes: ιδανικά για να ελαττώσουν τους μαύρους κύκλους αλλά και τις σακούλες κάτω από τα μάτια… ξεκούραστο και “φρέσκο” βλέμμα εν όψει! Περιέχουν: ζαμπούκο, muira puama, βερονίκη, λίλιο, μολόχα, ginseng βραζιλίας, αλχημίλλη, αλόη ferox, μελλισοβότανο, αχιλλέα, μέντα piperita&πριμούλα.
  • Candy eyes: υπόσχονται-με τακτική χρήση-μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια αλλά και πρόληψη των νέων, ποιός δε θέλει να έχει νεανική επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών; Περιέχουν: μήλο βελανιδιάς, πλαντάγκο, γαλλική κεχρί&αλόη ferox.
  • inVogue eyes: ιδανικά για όσους έχουν κόκκινα ή/και ερεθισμένα μάτια (σκεφθείτε πόσοι από μας έχουν πρόβλημα λόγω της πολύωρης έκθεσης σε computers/laptops/tablets;;; Περιέχουν: αλπικό scullcap, φλούδα μήλου, chlorella vulgaris, λευκό λούπινο&αλόη ferox.
  • happy eyes: βοηθούν στο να κατευνάσουν τα συμπτώματα αλλεργιών (αν όμως σας ενοχλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα προϊόντα makeup ή/και οδηγείτε μηχανή ίσως να έχετε ένα λόγο παραπάνω να τα χρησιμοποιήσετε… 😉 ) Περιέχουν: λευκό μαρρούβιο, butchers broom&αλόη ferox.

Τα eyeslices χρησιμοποιούνται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, τοποθετούνται πάνω στα βλέφαρα μιας και κατά τη διάρκεια της χρήσης τους τα μάτια σας πρέπει να είναι κλειστά. Η περιοχή γύρω από τα μάτια πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή. Ο ελάχιστος χρόνος αναμονής των επιθεμάτων είναι τα πέντε λεπτά αλλά βεβαίως αν θέλετε τα αφήνετε να δράσουν πολύ περισσότερο.

 

Προσωπικά χρησιμοποιώ τα legendary eyes και μπορώ να πω πως ήδη από τις πρώτες χρήσεις τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Μου αρέσουν πολύ διότι εκτός του αναμενόμενου αποτελέσματος (οι μαύροι κύκλοι σχεδόν εξαφανίστηκαν και οι σακούλες που έχω κάτω από τα μάτια έχουν μειωθεί κατά πολύ), ξεκουράζουν τα μάτια μου και δροσίζουν την περιοχή γύρω από αυτά με αποτέλεσμα όμοιο όπως αυτό του ύπνου… 😀

 

Οικονομικά συμφέρουν μιας και κάθε ζευγάρι χρησιμοποιείται πάνω από μία φορά (περίπου 10 με 11 φορές μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί) και βεβαίως δεν δημιουργεί απολύτως καμία παρενέργεια ή αλλεργική αντίδραση!!! Είναι σαν να κάνουν διακοπές τα μάτια μου (εννοώ να ξεκουράζονται). 😉

 

Λίγα λόγια για το κοινό συστατικό aloe ferox:

Παρέχει άμεση ανακούφιση και ανάπλαση της επιδερμίδας.

Ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την λεία, λαμπερή και απαλή.

Επιταχύνει την παραγωγή νέων κυττάρων και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.

Έχει επουλωτικές, ενυδατικές, στυπτικές, μαλακτικές, αναζωογονητικές και προστατευτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα…

Επισκεφθείτε το αντίστοιχο site: biotanix

 

 

Μην ξεχνάτε πως είναι και ιδανικό και για τον αντρικό πληθυσμό… 😉

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.