Eyes to kill by G.A

0
942

Eyes to kill από τον οίκο (make-up) Giorgio Armani.

8 διαφορετικές παλέτες 4 αποχρώσεων. Όλες διαφορετικές αλλά με την “κοινή” σύνθεση του G.A.

Ματ/matte σύνθεση για σταθερό αποτέλεσμα πολλών ωρών αλλά με την επιπλέον σύνθεση (color fil velours&satin) απαλής πούδρας για την επικάλυψη…

Τα ονόματα αυτών: Maestro, Terra Siena, Pantelleria, Effeto Nudo, Mediterranea, Boudoir, Saharan Blush & Parma.

no.1 Maestro… 🙂

1) Maestro: Διαβάθμιση από τις λαμπερές μεταλλικές αντανακλάσεις μέχρι τα έντονα χρώματα των πετρωμάτων.
Το θρυλικό λαμπερό greige του Armani, αυτός ο μυστικός συνδυασμός γκρι και μπεζ μεταμορφώνεται σε λαμπερή μίκα. Ένα ματ γκρι της ασφάλτου, εμπνευσμένο από τα επιβλητικά βράχια της Παντελερία, ενισχύεται από ένα έντονο ματ μαύρο που είναι εμπνευσμένο από τον ηφαιστειογενή οψιδιανό, δίνοντας εντυπωσιακή ένταση στο βλέμμα…

2) Terra siena: Διαβάθμιση από την ηλιόλουστη άμμο μέχρι το έντονο καφέ της ιταλικής γης.
Ένα νοτισμένο μπεζ για αυθεντικές μεταλλικές φωτεινές αντανακλάσεις συνδυάζεται τέλεια με ένα γυαλιστερό και φωτεινό καφέ-γκρι που προσθέτει μια φωτεινή μπρονζέ πινελιά σαν να ακολουθεί το ηλιοβασίλεμα, το χρώμα της γης παίρνει ένα σκιερό,
ζεστό καφέ χρώμα και καταλήγει σε ένα έντονο ματ γήινο καφέ eyeliner, τέλεια ισορροπημένο ανάμεσα στο σκούρο και στο φωτεινό.

3) Pantelleria: Διαβάθμιση από το απαλό και φωτεινό μέχρι το σκούρο πράσινο-καφέ / η επίδραση του ήλιου πάνω στα χρώματα.
Βασιλιάς των ουδέτερων ενδιάμεσων αποχρώσεων, ο Giorgio Armani παρουσιάζει το vreige, ανάμεσα στην πράσινη τρυφερότητα και τη λάμψη του μπεζ του Armani. Το νέο greige. Αλλάζει και μεταμορφώνεται σε ένα δροσερό ανοιχτό πράσινο, απηχώντας τη ζωντάνια της φύσης. Ένα φωτεινό πράσινο του φασκόμηλου δίνει φως με τις ασημένιες και τις χρυσαφένιες αντανακλάσεις του. Η παλέτα καταλήγει σε ένα έντονο ματ χακί που θυμίζει το χορτάρι των λιβαδιών της Μεσογείου στο τέλος του καλοκαιριού.

4) Effeto nudo: η σύγχρονη ερμηνεία του θρυλικού ιταλικού “Claroscuro” από τον Giorgio Armani.
Ένα ουδέτερο, φωτεινό μπεζ αναδεικνύει τα βλέφαρα με μια ακτίνα φωτός, ενώ το
ανοιχτό ματ καφέ-γκρι της άμμου σχεδιάζει τα μάτια με ιταλικό στυλ. Ειδικά σχεδιασμένο για να αναδιαμορφώνει τα μάτια, το πιο σκούρο, ματ γκρι-καφέ κάνει το όλο λουκ πιο ζεστό με μια πινελιά μεσογειακού φωτός. Ένας πλούσιος γήινος τόνος
υπογράφει το μαγικό πίνακα.

5) Mediterranea: Διαβάθμιση μεσογειακού μπλε από το ήσυχο ανοιξιάτικο ξημέρωμα μέχρι τη φθινοπωρινή θάλασσα πριν την καταιγίδα. Αυτή η παλέτα ξεκινά με μια φωτεινή ασημένια απόχρωση πασπαλισμένη με ένα ίχνος μπλε που θυμίζει το αφρό του ωκεανού. Συνεχίζει με μια ανοιχτή γαλάζια-γκρι απόχρωση με γυαλιστερές αντανακλάσεις. Το ζωηρό και έντονο bleu de Prusse του Armani αντιτίθεται στην ψυχρότητα του μπλε και λάμπει όπως η θάλασσα όταν έρχεται η άνοιξη. Η παλέτα ολοκληρώνεται με το θρυλικό σκούρο μπλε του Armani, το χρώμα που παίρνει η θάλασσα προτού ξεσπάσει η καταιγίδα.

 

no.6 Boudoir… 😉

6) Boudoir: Διαβάθμιση από το δροσερό κοραλλί μέχρι το έντονο καφέ του μαονιού από τον Αμαζόνιο
Ξεκινώντας από ένα απαλό κοραλλί εμποτισμένο με φως, το χρώμα μεταμορφώνεται σε μια φωτεινή απόχρωση του ροδόξυλου που αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας και παραπέμπει στην πολυτελές ξύλο που κυριαρχούσε το 18ο αιώνα. Ένα
εντυπωσιακό ματ χρώμα, εμπνευσμένο από τα αιωνόβια δέντρα ενισχύεται με ένα έντονο eyeliner στο χρώμα του μαονιού και τονίζει τα μάτια.

7) Saharan blush: Διαβάθμιση από τον καλοκαιρινό ουρανό της Σαχάρα μέχρι το ζεστό καφέ της άμμου.
Το εξαιρετικά λαμπερό ροζ μεταμορφώνεται σε μια μπεζ απόχρωση, θυμίζοντας το χρώμα του ήλιου που φωτίζει τη Σαχάρα την ανατολή. Ένα φωτεινό ροζ που παίρνει πολλές φορές ο ουρανός δίνει χρώμα στην παλέτα, που καταλήγει σε ένα ζεστό καφέ.  

8) Parma: Διαβάθμιση από το δροσερό ροζ-λιλά σε μια θρυλική απόχρωση του αμέθυστου. Δύο αποχρώσεις του λιλά-ροζ πασπαλισμένες με μπλε αντανακλάσεις θυμίζουν τα χρώματα της άνοιξης, από την αυγή μέχρι τα ανθισμένα λουλούδια. Η παλέτα συνεχίζεται με μια λαμπερή μεταλλική απόχρωση και ολοκληρώνεται με μια έντονη                                                                                                 βιολετί απόχρωση, που θυμίζει τις σκιές ματιών που έφτιαχναν μόνες τους οι γυναίκες των αρχαίων μεσογειακών πολιτισμών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.