Καλοκαιρινά χρώματα για τα χείλη

0
916
Χρωματιστά χείλια και το καλοκαίρι! (photo by flickr & colodio)

Καλό μήνα σε όλους! 😀 Χείλη και καλοκαίρι λοιπόν… 🙂

Ίσως είναι ένα από τα λίγα πράγματα που “δίνουμε βάση” όταν πρόκειται για το make up.

Μας αρέσει να τα προσέχουμε και να τα χρωματίζουμε σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις κυρίως όταν ήδη έχουμε αποκτήσει ηλιοκαμένη επιδερμίδα 😉

Τι γίνεται όμως με την επιλογή χρωμάτων; Κατά πόσο μας ταιριάζουν;

  • Κοραλλί απόχρωση: ταιριάζει σε όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας! Μπορείτε άφοβα να το χρησιμοποιήσετε και σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Κολακεύει αρκετά τις καστανές ή μαυρομαλλούσες!
  • Πορτοκαλί απόχρωση: ένα αγαπημένο χρώμα κατά το δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του ’90 αλλά και όλου το ’70. Ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες και όλες τις αποχρώσεις μαλλιών – ματιών. Προσωπικά το προτιμώ σε συγκεκριμένες αποχρώσεις της κόκκινης κόμης, δεν μου αρέσει σε συνδυασμό με ξανθά μαλλιά αλλά ούτε σε πολύ σκούρα μάτια (μαύρα ή πολύ καστανά).
  • Κόκκινη απόχρωση: Μου αρέσει σε όλες τις χρωματικές εκδοχές του και σε όλες τις υφές του. Μπορεί άνετα να φορεθεί από καστανές – σκούρες επιδερμίδες μέχρι και πολύ ανοιχτές. “Δένει” με όλες τις χρωματικές γκάμες των μαλλιών! 😀
  • Φούξια (magenta): Επίσης πολύ αγαπημένο χρώμα και ταιριαστό με όλα! Σταθερή αξία για την τελευταία 3ετία-5ετία της δεκαετίας του ’70 αλλά και για όλη σχεδόν του ’80! Προσοχή μόνο αν είστε κοκκινομάλλα! Επιλέξτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.