Strawberry dermalbeauty

1
912

Υπάρχει μία εταιρεία που παρασκευάζει πολύ ωραίες μάσκες τόσο για το πρόσωπο αλλά και για την περιοχή των ματιών. Η Dermalbeauty λοιπόν διατίθεται σε φαρμακεία και έχει μία πολύ ωραία σειρά από πάνινες μάσκες μίας χρήσης εμποτισμένες με συστατικά ιδανικά για κάθε περίσταση/τύπο επιδερμίδας/πρόβλημα!

Μου άρεσε η μάσκα με τη φράουλα όπου λέει είναι ιδανική για καθαρισμό (καθαρίζει τους πόρους) και απολεπίζει φυσικά χωρίς να ερεθίζει η να ξηραίνει την επιδερμίδα. Την απλώνετε σε καθαρό και νωπό δέρμα για 15 με 20 λεπτά και μετά την αφαιρείτε τραβώντας τη (μιας και είναι υφασμάτινη δεν ερεθίζει το δέρμα όπως κάποιες τύπου peel-off μάσκες.)

Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, μειώνει αισθητά τις ατέλειες και τις κοκκινίλες. Περιέχει βιταμίνη C με αποτέλεσμα να βοηθά στην παραγωγή του κολλαγόνου για πιο νεανικό και λείο δέρμα. Τέλος το σαλικυλικό οξύ απολεπίζει φυσικά βελτιώνοντας την όψη&υφή της επιδερμίδας! 😉

Δεν κάνει θαύματα αλλά είναι ιδανική για εβδομαδιαία χρήση γρήγορα&καθαρά! 😀

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γνωρίζω και εγώ την εταιρία και μάλιστα έχω δοκιμάσει και εγώ τις κομπρεσες των ματιών,του στήθους ,
    Απο τα προϊόντα του προσώπου το μαργαριτάρια και το υαλουρονικο οξύ,αυτό που μ αρέσει περισσότερο γιατί είμαι αλλεργική είναι ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν parabens ,συνθετικά έλαια και προπυλαινγλυκολες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.