Σταθεροποίηση του μακιγιάζ

1
1271

Ναι, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας! 😀

Μπορείτε να “περάσετε”την περιοχή του προσώπου προ της διαδικασίας του μακιγιάζ με ένα παγάκι και μετά αν θέλετε αφού τερματίσετε τη διαδικασία του όλου μακιγιάζ με ένα παγάκι τυλιγμένο σε μαντήλι ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι βαμβάκι καλά στημένο όμως και αφού έχει βραχεί σε κρύο νερό.

Κάτι άλλο που κάνω είναι να ψεκάζω την επιδερμίδα με μεταλλικό νερό σε μορφή spray (π.χ Avene) το οποίο φυλάσσω στο ψυγείο. Μην ξεχνάτε βεβαίως πως υπάρχει και η καλή κλασσική πούδρα σε μορφή compact που εκτός από τη matte όψη που χαρίζει – μπορεί να χρωματίσει επιπλέον την επιδερμίδα μας! Μην ξεχνάμε και τα απορροφητικά χαρτάκια τα οποία θεωρώ ιδανικά για τις μεικτές επιδερμίδες μιας και είναι ιδανικά να αφαιρούν τοπικά τη λιπαρότητα – μπορείτε να τα έχετε συνέχεια στο πορτοφόλι σας! 😛

Αφήνω τελευταία τα spay σταθεροποίησης για πιο επαγγελματική χρήση…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Euxaristoume gia tis wraies sumvoules!
    I ali8eia einai pws duskola sta8eropoieitai to mae up k me tin poudra to apotelemsa “varainei”.
    Anakalipsa prosfata sta hondos center ena make up tis loreal pou afinei mat k leio to proswpo xwris na xreiazetai poudra!
    mat morphose nomizw legetai.. to sunistw anepifulakta!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.