Βούτυρο και μέλι!

2
1069
Scrub με καστανή ζάχαρη, βούτυρο&μέλι 😉 (photo by flickr)

Καλό μήνα με αγαπημένη γεύση από βούτυρο και μέλι… 😀

Απίστευτη γεύση (και μυρωδιά) αλλά όχι μόνο για το στομάχι μας. Χρησιμοποιήστε το και για την επιδερμίδα σας!

Έχω λοιπόν να σας προτείνω δύο “συνταγές”. Χρησιμοποιήστε λοιπόν βούτυρο τύπου κερκύρας και κατά προτίμηση θυμαρίσιο μέλι.

  • Ζάχαρη χοντρόκοκκη-κατά προτίμηση καστανή, βούτυρο* και μέλι: αναμείξτε τα σε ένα μπολ με κύριο συστατικό εδώ τη ζάχαρη και φτιάξτε ένα υπέροχο απολεπιστικό προϊόν για το σώμα με έντονη λιπαντική δράση – ιδανικό για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες!**
  • Ανακατέψτε βούτυρο και μέλι και απλώστε το σε πρόσωπο και αφού το δουλέψετε λίγο αφήστε το 15′-20′. Αφαιρέστε με νωπό βαμβάκι σε λοσιόν ή γάζα εμποτισμένη σε χλιαρό νερό!

* το βούτυρο να είναι ελάχιστα ζεσταμένο και όχι λιωμένο, ** μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επίσης σε αγκώνες και γόνατα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Moυ αρέσουν πολύ οι συνταγές τέτοιου είδους αρκεί να περιλαμβάνουν υλικά που βρίσκεις εύκολα όπως αυτά που γράφεις. Καμιά φορά βλέπω “συνταγές ομορφιάς ” για το σπίτι αλλά θέλουν τόσα έλαια και εξειδικευμένα προϊόντα που σε απωθούν από το να τις δοκιμάσεις!
    Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.