Επιστροφή…

1
1373

Επιστρέψαμε λοιπόν από το  IMATS London 2010! 😀

Με μεγάλη χαρά μπορώ να πω πως ήταν υπέροχα στο Λονδίνο αλλά ακόμα περισσότερο το ότι παρευρεθήκαμε και φέτος στο IMATS!

Το μοναδικό μειονέκτημα της ιστορίας πιστεύω πως ήταν η ( κατά τρεις φορές) μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού…Καμία σχέση με πέρυσι! Αν και του χρόνου ο κόσμος αυξηθεί…δεν ξέρω κατά πόσο το Alexandra Palace θα μπορεί να “εξυπηρετήσει” πια τόσο κόσμο….

Παρατήρησα επίσης πως φέτος δεν είχε τόσες μαμάδες με καροτσάκια και βρέφη, αλλά είχε μαμάδες με παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας 🙂

Μου άρεσε πολύ το ότι είδα περισσότερες ελληνικές συμμετοχές κοινού (από ότι πέρυσι) 🙂 αλλά δε μου άρεσε που η πλειοψηφία των Ελληνίδων που είδα εκεί και άκουσα ήταν μες την γκρίνια…(όπως αυτές που πάνε στις δικές μας εκθέσεις και “κολλάνε” στο τμήμα νυχιών – και όχι μόνο…λες και είναι στη λαϊκή και ψωνίζουν μπρόκολα….) 🙁

Όπως και να έχει μου άρεσε διότι είδα κόσμο που ήθελα να δω! Ενημερώθηκα για την αγορά του σήμερα και του αύριο! Οι τιμές ήταν πιο κάτω από τις εδώ  ελληνικές βεβαίως….και η ποικιλία-ποιότητα κλάσης ανωτέρα από τις δικές μας εδώ πάλι…

Χάρηκα πάρα πολύ με τις ελληνικές συμμετοχές των παιδιών στα εκθέματα (δεν είχαν να χάσουν τίποτα από των υπολοίπων) 😀 Εύγε!

Για το τέλος μου έκανε ευχάριστη εντύπωση που στην ουρά για την τουαλέτα (χα χα χα) μία κοπελιά (αγνώστων λοιπών στοιχείων) με αναγνώρισε (από το site αυτό) λέγοντάς μου πως με έχει αναγνωρίσει από το internet! (Ας είναι καλά σε όποιο μήκος και πλάτος της γης βρίσκεται… 🙂 ).

Για πιο αναλυτικές λεπτομέρεις περί IMATS 2010 … stay tuned 😛

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.