Κλήρωση Beautymakeup.gr

29
5190

Ως γνωστόν μία από τις πιο ευεργετικές θεραπείες για το σώμα είναι η θεραπεία με λάσπη. 🙂

Η βασίλισσα Κλεοπάτρα την προτιμούσε ιδιαιτέρως όπως και η βασίλισσα Sheba. Τα ευεργετικά συστατικά της εισχωρούν επιδερμικά στον οργανισμό και τον αναζωογονούν προσδίδοντας χαλάρωση & ευεξία!

Μια ιδανική επιλογή για τις θεραπείες με λάσπη είναι τα προϊόντα της εισαγωγικής εταιρείας Shahrazad oriental magic/natural products (www.shahrazad.gr), τα οποία είναι 100% φυσικά προϊόντα από λάσπη της Νεκράς Θάλασσας. Έχουν πολύ καλή διεισδυτικότητα και γρήγορο αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες.

kohl afisaΛόγω της εμπιστοσύνης μας στα προϊόντα αλλά και με αφορμή τις γιορτές,  τις επόμενες μέρες κληρώνουμε μια σειρά προϊόντων σε συνδυασμό με θεραπείες στον χώρο μας.

Συγκεκριμένα:

  • 2 λασποθεραπείες σώματος με φυσική λάσπη της εταιρείας Beauty Secrets από τη Νεκρά Θάλασσα για απολέπιση-ενυδάτωση-σύσφιξη και καθαρισμό της επιδερμίδας! Ανανεώστε την επιδερμίδα σας λοιπόν! Δώρο ένα 100% φυτικό σαπούνι για τα μαλλιά και το δέρμα με ελαιόλαδο-δαφνέλαιο και μπελούν-bellon (είδος χώματος από Χαλέπι) ιδανικό για πιτυρίδα και φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής.
  • 2 λασποθεραπείες σώματος με λάσπη της εταιρείας Beauty Secrets από τη Νεκρά Θάλασσα για απολέπιση-ενυδάτωση της επιδερμίδας με αντικυτταριτιδική δράση χάρη στα guarana και πιπερόριζας! Δώρο ένα 100% φυτικό σαπούνι για τα μαλλιά και το δέρμα με ελαιόλαδο-δαφνέλαιο και μπελούν-bellon (είδος χώματος από Χαλέπι) ιδανικό για πιτυρίδα και φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής.
  • 4 kajal eyeliners black με φυτικά συστατικά της εταιρείας Hashmi για την ομορφιά των ματιών σας και όχι μόνο (μιας και αυτό το kajal μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν σκιά ματιών ή μολύβι φρυδιών!).

Συμμετοχή:

Για να συμμετάσχετε στις κληρώσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο. Στο σχόλιο πρέπει να γράψετε και την περιοχή διαμονής σας ώστε να ξέρουμε σε ποια κλήρωση θα συμμετέχετε! Ο αριθμός του σχολίου σας θα μπει αυτόματα στην κλήρωση. Οι κληρώσεις θα γίνουν την Παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την  Πρωτοχρονιά. Σε κάθε κλήρωση θα δίνουμε μία θεραπεία και ένα eyeliner σε δύο από τους αναγνώστες μας.

Όροι:

  • Ο κάθε τυχερός έχει το δικαίωμα να κερδίσει μόνο μία θεραπεία ή ένα προϊόν, ενώ έχει το δικαίωμα συμμετοχής με ένα σχόλιο μόνο. Οι θεραπείες λάσπης θα γίνουν στο χώρο μας, μιας και αποτελούν εξειδικευμένου τύπου θεραπεία η οποία πρέπει να γίνει με τη γνώση και την εμπειροτεχνία της αισθητικού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν σωστά στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε περίπτωση που κερδίσετε.
  • Τα kajal eyeliners θα αποσταλούν ταχυδρομικώς μόνο στους τυχερούς που διαμένουν εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής και εντός της χώρας.  Για οποιαδήποτε απώλειά του ή έλλειψη στοιχείων του αποστολέα, ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Όσοι τυχεροί είναι κάτοικοι Λεκανοπεδίου Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους από το χώρο μας!
  • Οι κληρώσεις θα γίνουν μέσω κάποιας υπηρεσίας όπως το Random.org, και θα κρατηθεί video από τη διαδικασία.
  • Οι θεραπείες θα γίνουν με ραντεβού. Μπορείτε να πάρετε μέρος ακόμα και αν δεν μένετε Αθήνα, αρκεί να είστε στην Αθήνα κάποια στιγμή μέσα στο Γενάρη (μέχρι και τις 24 του μήνα) και να το αναφέρετε στο σχόλιό σας.

Καλή Επιτυχία!!!

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσουν πολύ οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις!Ελπίζω τα στοιχεία της φόρμας σχολίου να αρκούν για επικοινωνία, το μόνο που μένει είναι η περιοχή, Χαλάνδρι μένω! καλή τύχη!

  2. Elektra NOMIZEIS!!! egw exw ta mesa
    ase pou eimai sxedon apenanti tous me to thleskopio mporw na kataskopeusw kai na ta klepsw OLA

  3. Πολύ όμορφα δώρα!!!

    Ευχαριστώ.

    Βάσω από Ηλιούπολη

  4. Καλή επιτυχία! Ικαρία αλλά θα ταξιδέψω στην Αθήνα σε λίγες μέρες, οπότε συμμετέχω και στα 2.

  5. καλες γιορτες και καλη μας επιτυχια!! απο Αθηνα

  6. Ws daskala anatolitikou xorou..aspazontas tin Aigiptiaki filosofia ..tha i8ela poly na dokimasw ayti ti seira pou mas proteineis!
    Filia apo ta Voreia aytis tis polis(Drosia Attikis)!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.