Σήμερον 10 του μηνός…

0
1277

Θα σας ενημερώσω εν τάχει και πολύ επιγραμματικά για τη σημερινή μέρα μιας και έχει πέσει πολύ δουλίτσα και επίσης “τρέχει” το αυριανό γύρισμα φίλης σκηνοθέτου…και με λίγα λόγια δεν έχω χρόνο για τίποτα σήμερις… 😉

Λοιπόν πήγα στα εξής events :

  • Σε παρουσίαση δύο εταιρειών κοσμητικών προϊόντων οι οποίες αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία – αντιπροσωπεία Πάνος Σκούτας.

Η μία είναι η πολύ γνωστή και εξαίρετη εταιρεία Sothys με την καινούρια θεραπεία Collagene Hyaluronique και η δεύτερη είναι :

  • Η Ισπανική εταιρεία Mesoestetic παρουσιαζόμενη από την κα Clara Seres. Πρόκειται για μία εταιρεία με νέα είδη παρασκευασμάτων τα οποία υπάγονται στα cosmeceutical προϊόντα!

Επ, δεν ήταν μέχρι εδώ τα σημερινά… 😛

Πήγα επίσης στην έκθεση ομορφιάς στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου μιας και άρχισε σήμερα (και ήταν η μόνη μέρα που ευκαιρούσα από τις τρεις) για να δω ποιοι εκθέτουν, τι εκθέτουν (εννοώ καινούρια αλλά και παλαιά), να αγοράσω κάποια πράγματα για δοκιμή αλλά και για τη δουλειά μου…αλλά επίσης και για να σας πληροφορήσω για ότι μου άρεσε αλλά και δεν μου άρεσε… 🙁 ).

Για το τέλος σας λέω μόνο πως αναλυτικές πληροφορίες θα σας παραθέσω στα επόμενα άρθρα μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα…και βάλε 😛

Μέχρι τότε, καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.