Chocolate body treatment

0
846

Μία πολύ ωραία θεραπεία σώματος βασισμένη σε φυτικής προελεύσεως πρώτες ύλες και βασιζόμενη στην αρωματοθεραπεία, με αποτέλεσμα anti – stress αλλά και λιπόλυση, τόνωση, σύσφιξη, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και βεβαίως ενυδάτωση και απαλότητα είναι η “chocolate body treatment” από την εταιρεία Yellow Rose.*

Μου αρέσει πολύ διότι έχει το ιδανικό άρωμα σοκολάτας σε όλα τα προϊόντα της σειράς. Δεν είναι λιπαρή αλλά είναι ιδανική και για ξηρές ή αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Το body scrub αφήνει ιδιαίτερα απαλή την επιδερμίδα τόσο του σώματος όσο και των χεριών. Απολεπίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει αφήνοντάς την διακριτικά αρωματισμένη!

μπορείτε να "βουτήξετε" στη σοκολάτα για μία απολαυστική θεραπεία...;-)
μπορείτε να "βουτήξετε" στη σοκολάτα για μία απολαυστική θεραπεία...;-)

Η body mask χρησιμοποιείται άνετα, είτε κατευθείαν είτε αφού θερμανθεί σε  bain marin (για πιο “ζεστή” απόδοση της θεραπείας). Μπορεί να συνδυαστεί με χρήση θερμοκουβέρτας ή wrap! Έχει δε συσφικτικά και λιπολυτικά συστατικά.

Τέλος η body cream είναι ιδανική κρέμα για massage τοπικού αδυνατίσματος αλλά και για καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Τονώνει και απαλύνει την επιδερμίδας δίνοντάς της σφριγηλότητα και διακριτικό άρωμα από νόστιμη σοκολάτα…:-P

Βασικά συστατικά της σειράς είναι :

Theobroma cacao (cocoa seed extract), grapefruit(peel) oil,chamomile oil, jojoba (seed) oil, cocoa(seed) butter, allantoin, camellia sinesis (leaf), quarana extract, hamamelis extract, palmityol carnitine, caffeine, lecithin, castor oil etc.

www.yellowrose.gr

* Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται σε επαγγελματίες του αντικειμένου της αισθητικής. Η συγκεκριμένη θεραπεία προτείνεται ως θεραπεία καμπίνας (ινστιτούτου). Το άρθρο αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη για τα προϊόντα που αναφέρω, όπως και για τη θεραπεία σε χρήση τους από προσωπικό μου πελατολόγιο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.