Cellular revitalizing

0
983
Cellular revitalizing milk&lotion by Yellow Rose 🙂

Πήρα χθές από τη Yellow Rose τα:

Cellular Revitalizing Cleansing Milk (with fruit extracts) & Cellular Revitalizing Lotion (with fruit stem cells and extracts).

Μου άρεσαν πολύ διότι, το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου έχει ιδιαιτέρως ελαφριά υφή και δεν “βαραίνει” την επιδερμίδα. Καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα από το make up και τους ρύπους, επίσης δεν τσούζει τα μάτια (οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε και το make up στην περιοχή των ματιών 😉 ). Δεν μένει λιπαρότητα στην επιδερμίδα, το συστήνω λοιπόν για λιπαρή, μεικτή αλλά και επιδερμίδα με ήπια ακμή! 😀

Η λοσιόν αρκετά δροσερή, χωρίς οινόπνευμα ιδανική για να αφαιρέσει τελείως τα υπολείμματα του γαλακτώματος αλλά και για να φρεσκάρει πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ!

Περιέχουν και τα δύο προϊόντα συστατικά από αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φρούτων (ρόδι, σταφύλι, πεπόνι, ακτινίδιο&μάνγκο), βλαστοκύτταρα από ελβετικό μήλο και υαλουρονικό οξύ-αλλά και αλλαντοϊνη, πανθενόλη κ.α

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.