Micro-needling skin

0
975

Η τεχνική Skin Micro-Needling έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται ευρέως και στη χώρα μας… αποτελεί τον πλέον φυσικό τρόπο
ανάκτησης νεανικής εμφάνισης ή της διατήρησης της, χωρίς την χρήση χημικών, lasers, ή χειρουργείου. Συνδυάζεται δε με τις περισσότερες επαγγελματικές θεραπείες (προϊόντων και μηχανημάτων) και φυσικά μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα αυτών! 🙂

Τι ακριβώς γίνεται όμως; Η απορία όποιου έχει αρχίσει να διαβάζει το κείμενο αυτό… Με λίγα λόγια λοιπόν μπορώ να σας πω, πως η θεραπεία Skin Micro-Needling βασίζεται στον απευθείας μηχανικό ερεθισμό του χορίου και στην άμεση και έντονη διέγερση των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα τη θεαματική αύξηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου (C.I.T Collagen Induction Therapy). 

Η δε δημιουργία μικρονυγμών στο δέρμα αυξάνει θεαματικά τη διείσδυση των προϊόντων και ουσιών που ακολουθούν τη χρήση του (δίνοντας μια νέα διάσταση στις υπάρχουσες μέχρι τώρα θεραπείες). Όποτε μπορείτε να καταλάβετε ότι η επιδερμίδα αρχίζει να γίνεται εκ των έσω νεανικότερη με τις “δερματικές λειτουργίες” να παράγουν στο full! 😉

Δείτε πιο κάτω τι είδους αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται μέσω της χρήσης του S.M-N:

• Σημαντική αύξηση του κολλαγόνου και του πάχους του δέρματος
• Αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος
• Εξάλειψη των λεπτών γραμμών & μείωση των βαθιών ρυτίδων
• Εξάλειψη των δυσχρωμιών
• Λείανση των ουλών από ακμή και των μετατραυματικών ουλών
• Εξομάλυνση των ραγάδων (όταν η εφαρμογή γίνεται στο σώμα)
• Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με λιποτροπικούς παράγοντες (όταν η εφαρμογή γίνεται στο σώμα… ξανά)  και για το τέλος αναφέρω πως θεαματική αύξηση (έως 2.000%) στη διείσδυση προϊόντων λόγω των μικρονυγμών* (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…)

Μην ξεχνάτε πως: κατά τη διάρκεια της χρήσης του S.M-N οι παρενέργειες είναι μηδενικές (ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες), θα έχετε πολύ μικρή περίοδο επούλωσης (μιλάμε για ώρες),δεν προκαλείται καμία βλάβη στην επιδερμίδα (no worries), δεν προκαλείται φωτοευαισθησία αλλά ούτε και αλλεργία, επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συνεδριών αλλά επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον φωτότυπο δέρματος (Fitzpatrick I-VI) και βεβαίως δεν υπάρχει περιορισμός στην ποιότητα του δέρματος (λεπτό ή ανθεκτικό).

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο: Aesthe beauty institute, Δεινοκράτους 99 Αθήνα, 2107242883/[email protected] ή επισκεφθείτε το site: aesthe.gr

 

* μικρονυγμός είναι το τσίμπημα ή αν θέλετε στη συγκεκριμένη περίπτωση το τσιμπηματάκι που όμως δεν το νιώθετε, οπότε μην σκέφτεστε χιλιάδες βελόνες να σας τρυπάνε…όχι, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα… Το micro roller είναι κατασκευασμένο από χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι με 540 ακίδες ανά συσκευή, το πάχος κυμαίνεται από: 0,25mm (για ιδιωτική/οικιακή χρήση) έως και 3,00 mm (για χρήση από ιατρό).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.