Lift Integral

0
349

H Lierac Lift Integral έχει να μας προτείνει μία ολοκληρωμένη νέα σειρά για την περιποίηση του προσώπου των ματιών και του λαιμού σε σχέση με την παλαιότερη ίδιας ονομασίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ηλικίες 35+ αναλόγως βέβαια των αναγκών της κάθε επιδερμίδας.

Η σύσταση της υπόσχεται άμεση ενυδάτωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας κάθε μέρα, μέρα και νύχτα.

Κύρια συστατικά των προϊόντων είναι:

RNA τριαντάφυλλου, μαύρη τουλίπα και υαλουρονικό οξύ.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει δύο κρέμες προσώπου (μία για τη μέρα και μία για τη νύχτα/η προκάτοχος τους ήταν για χρήση πρωί και βράδυ, ελαφριάς υφής και άμεσα απορροφήσιμη – ιδανική δηλαδή και για βάση μακιγιάζ αλλά και για να ακολουθήσει η αντιηλιακή προστασία της αρεσκείας σας), κρέμα ματιών – the eye lift care (χωρίς να περιλαμβάνει όμως τον ορό για τα μάτια της παλαιότερης σειράς ο οποίος ήταν εξαιρετικός ιδίως για επιδερμίδες με επιπλέον λιπαρότητα στο άνω βλέφαρο) και ορό – the tightening serum με ισχυρή δράση σύσφιγξης της επιδερμίδας ιδανικός για το πρόσωπο-λαιμό και ντεκολτέ.

Οι συσκευασίες των the firming day cream και the regenereting night cream κυκλοφορούν και σε συσκευασίες ανταλακτικού με κόστος 10ευρώ λιγότερο από την κλασσική συσκευασία του βάζου στα 50ml.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.