Αντιηλιακή προστασία προσώπου 365 μέρες το χρόνο

0
1885

Χρησιμοποιείτε αντιηλιακή προστασία ΟΛΟ το έτος. Προστατεύστε την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση που μας κάνει να φαινόμαστε ακόμη και 15 χρόνια από την πραγματική μας ηλικία και βεβαίως τις καρκινικές βλάβες τις επιδερμίδας με ότι συνεπάγεται αυτό…

Η ηλιακή ακτινοβολία ΝΑΙ κάνει καλό στον οργανισμό μας και πρέπει να εκτιθόμαστε σε αυτή αλλά πάντοτε με μέτρο και ιδίως όταν ζούμε σε μία χώρα όπου ο ήλιος είναι κάθε μέρα παρόν.

Χρησιμοποιείτε αντιηλιακή προστασία και η επιδερμίδα σας θα σας ανταμείψει με λιγότερες πανάδες και ρυτίδες.

Επιλέξτε ένα αντιηλιακό προϊόν για το πρόσωπο-τα μάτια και το λαιμό.

Ιδανικό το Face Gel SPF 30 της Juliette Armand.

Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR), με ελάχιστο χρώμα που δεν επιχρωματίζει την επιδερμίδα (το χρώμα περιέχεται διότι τα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα που έχει το προϊόν θα μας άφηναν την επιδερμίδα ασπρισμένη), ένα δερμοκαλλυντικό που απλώνεται εύκολα ακόμη και κοντά στην περιοχή των ματιών και δεν αφήνει λιπαρότητα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή ακόμη και αν θέλετε να συνεχίσετε σε makeup αποτελλεί εξαίσια βάση.

Ιδανικό προϊόν για χρήση σε άντρες και σε παιδιά.

Μην ξεχνάτε την αντιηλιακή προστασία στο σώμα, σε περιοχές όπου έχουμε tattoos (συχνή χρήση αντιηλιακών προίόντων) και φυσικά καπέλο της ώρες της έντονης ηλιοφάνειας.

Η συσκευασία είναι στα 55ml.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.