Καλοκαιρινό lip balm με χρώμα

0
4124

Καλοκαιρινό lip balm με χρώμα και αντιηλιακό δείκτη προστασίας!!!

Οι εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος και η ζέστη το καλοκαίρι δημιουργούν ξηρότητα στα χείλη καθώς και πρώιμα σημάδια γήρανσης όπως απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδες γύρω και πάνω σε αυτά, για να αποφύγουμε λοιπόν την ξηρότητα και τη γήρανση καλό είναι να χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και όποτε αυτό είναι αναγκαίο ένα καλής ποιότητας lip balm.

Το Mavala Tinted Lip Balm θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη μας μαζί με αντιηλιακή προστασία SPF15.

Επιλέξτε λοιπόν το lip balm με SPF15 από την αγαπημένη ελβετική Mavala είτε με χρώμα (3 διάφανες αποχρώσεις σε candy-peach-berry) είτε στο άχρωμο vanilla, όλα με διακριτικό άρωμα που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Περιέχουν μεταξύ των άλλων: εκχύλισμα σπόρων ηλίανθου (αντιηλιακό φίλτρο), shea butter, aloe vera, εκχύλισμα βερίκοκου (προβιταμίνη Α και βιταμίνη Ε) κ.α

Δεν περιέχεται γλουτένη.

Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται με άνεση όλο το χρόνο ακόμη και πριν το makeup. Δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για ηλικίες από τριών ετών και άνω.

Tip: κατά τους θερινούς μήνες φυλάξτε το στο ψυγείο μαζί με όλα τα κρεμώδη καλλυντικά σας.

Θα το βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών, στα Hondos Center καθώς και εδώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.