Αρωματίσου…

0
4044

Αρωματίσου με επώνυμες μυρωδιές (original) και όχι τύπου…

Έχεις δύο επιλογές λοιπόν!

Αν προτιμάς τις αγορές online (που καλό είναι τώρα λόγω πανδημίας και μετα-καραντίνας εποχή να τις προτιμήσεις) να μπεις στο aromatisou και να παραγγείλεις αυτές τις μυρωδιές που ξέρεις ή που θα ήθελες να αντικαταστήσεις με κάτι νέο…

ή να πας από το φυσικό κατάστημα (αν και εφ’όσον μένεις εντός λεκανοπεδίου Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας) στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη και Ακαδημίας 75 γωνία.

Τα αρώματα που μπορείς να βρείς originals είτε αντρικά είτε γυναικεία είτε unisex μπορείς να τα βρείς επίσης (κάποια από αυτά) και σε testers δηλαδή ακριβώς την ίδια μυρωδιά από το ίδιο εργοστάσιο αλλά με διαφορετική εξωτερική συσκευασία και πολλές φορές με πιο απλό καπάκι σε συγκεκριμένο μέγεθος (συνήθως τη μεγαλύτερη συγκεντρωτικότητα σε ml και αυτό διότι είναι προορισμένα για “δοκιμή” στα αντίστοιχα stands των εταιρειών που πρεσβεύουν/free samples) σε αρκετά συμφέρουσα τιμή!

Ρίξε μία ματιά στο site γιατί θα βρεις εκτός από προϊόντα αρωματικά για την περιποίηση του σώματος και άλλα καλλυντικά όπως κρέμες για το πρόσωπο και τα μάτια.

Συμφέρει αρκετά τόσο για σένα όσο και για δώρο!

Όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά και ετοιμοπαράδοτα.

Δες το και εδώ: facebook & instagram!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.